Tehnički kutak > Tuning skutera
STAGE6 RACING 70CC - MODULAR
cvijo:
zanima me kaki je to kit kake su mu preformanse i sta bi bilo optimalno od drugih dijelova za njega..........je bi moj frend uzeo takvi kit pa mi reko da se raspitam..........
x-plorer:
to jaci mid uz ostale djelove razvija preko 15 ks sam kako mislis optimalno od drugih djelova...
Josip:
--- Citat: cvijo - 15 Lipanj, 2010, 15:09:46 ---zanima me kaki je to kit kake su mu preformanse i sta bi bilo optimalno od drugih dijelova za njega..........je bi moj frend uzeo takvi kit pa mi reko da se raspitam..........
--- Kraj citata ---
R1200, barem malossi K15, overrange, delta, zvonce, neka hpc radilica, carb minimum 21mm + neki usis, i sekundar 15-ak%
GRPJ:
ovisi koliko bi ti frend para potrošio... :icon_scratch:
lunic:
Ja imam taj kit na pežoliću. Kit je stvarno za pohvalu...
Jedino sta mi se ne sviđa na njemu je zavrsna obrada kanala i vanjstina. Bude dosta srhova koji strše u kanalima koje treba skinuti biaxom, a vanjstina je onako malo sirova (tu se vidi ona razlika u cijeni u odnosu na skuplje cilindre). Ali glava, brtve, adapteri za senzor temp. vode, sloj nikasila i honanje cilindra je i vise nego za pohvalu.
Ja ti imam jos uz njega auspuh S6 pro (posto nema jaceg za puga) koji je za mene i vise nego dovoljan, karb dell'orto PHBL 22 i S6 hpc radilicu.
Ako te zanima dali ima snage mogu ti reci da snage ima u izobilju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju