Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Reparacija vilica VXR

<< < (2/3) > >>

Jandro:

--- Citat: marko209vx - 14 Lipanj, 2010, 21:43:40 ---ok hvala puno...kolko dode to g#vn% od semeringa?

nego cuo sam od nekih da stave malo vise ulja, da im vilice budu malo tvrde.... :dontknow: jer iskreno premekane su mi vilice na serijali za moj ukus...

--- Kraj citata ---

sumnjam da zbog viska ulje budu tvrde
budu tvrde ak stavis po nekoj logici gušče ulje

mozes slobodno stavit i koju podlosku na feder gore da ti ga malo sabije i bude tvrdi ako ti recimo dosta propadnu kad sjednes

speed:
ja sam stavio 15 w i stavio sam 1.3 dcl i malo su tvrdje i meni tako odg u voznji ;D

jandro ja sam stavio manje ulje i probao.bile su mekse s manje ulja :binkybaby:

Jandro:

--- Citat: speed - 14 Lipanj, 2010, 21:51:25 ---ja sam stavio 15 w i stavio sam 1.3 dcl i malo su tvrdje i meni tako odg u voznji ;D

jandro ja sam stavio manje ulje i probao.bile su mekse s manje ulja :binkybaby:

--- Kraj citata ---

a gle, neznam
al kad ih malo proucis kak rade i to reko bi covjek da nema veze kolicina ulja, nego gustina

speed:

--- Citat: Jandro - 14 Lipanj, 2010, 21:54:05 ---a gle, neznam
al kad ih malo proucis kak rade i to reko bi covjek da nema veze kolicina ulja, nego gustina

--- Kraj citata ---
da to po logici je...al cim ima ulje vise...veci je volumen i teze ga je sabiti...tak da ti dodje koda si stavio gusce ulje

Jandro:

--- Citat: speed - 14 Lipanj, 2010, 21:55:30 ---da to po logici je...al cim ima ulje vise...veci je volumen i teze ga je sabiti...tak da ti dodje koda si stavio gusce ulje

--- Kraj citata ---

tekucine su netlačive
i nije bitan volumen i sabijanje, nego protok ulja kroz rupe te i kud vec ide, a gušca tekucina sporije curi kroz neku rupu nego rijetka

al dobro, ni to bitno sad

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju