Tehnički kutak > Tehnička pitanja
Reparacija vilica VXR
marko209vx:
Ovako zanima me ako je netko konkretno reparirao vilice od vxr-a...
znaci sta sve moram mjenjat (cini mi se da semeringe, brisace i ulje), di to mogu uzet?
koje ulje ide unutra i kolika tocna kolicina?
koje semeringe kupit i gdje?
i ako mi netko moze opisat konkretan postupak reparacije...ako ima koja slika...
hvala pozz
duje87:
--- Citat: marko209vx - 14 Lipanj, 2010, 18:33:22 ---Ovako zanima me ako je netko konkretno reparirao vilice od vxr-a...
znaci sta sve moram mjenjat (cini mi se da semeringe, brisace i ulje), di to mogu uzet?
koje ulje ide unutra i kolika tocna kolicina?
koje semeringe kupit i gdje?
i ako mi netko moze opisat konkretan postupak reparacije...ako ima koja slika...
hvala pozz
--- Kraj citata ---
ja sna stavia ulje 10w neko racing,al to je manje vazno :) brisace nemoras minjat,to je samo papi lova,imas prominit dva semeringa i ja sebi livan 1,1 dcl po sipci 10w ulja..a sta se tice postupka,negi san pisa vec..neman volje opet,kreni rastavljat,pa ako zapne javi :P
marko209vx:
--- Citat: duje87 - 14 Lipanj, 2010, 19:59:19 ---
ja sna stavia ulje 10w neko racing,al to je manje vazno :) brisace nemoras minjat,to je samo papi lova,imas prominit dva semeringa i ja sebi livan 1,1 dcl po sipci 10w ulja..a sta se tice postupka,negi san pisa vec..neman volje opet,kreni rastavljat,pa ako zapne javi :P
--- Kraj citata ---
a listao sam forum ali nema nigde, valjda se automatski pobrisalo :)...nema ni ma ss-u...
ajde daj potrudi se i napisi, pa ces pivu i cevape dobit kad skocis na rab :P
Jandro:
skroz jednostavno
skines gornji veliki imbus, ispustis ulje, skines onda donji i rastavis ih i onda budes vidio semering, tj. vidis ga i dok skines brisac kojeg najvjerojatniej nemoras mijenjat osim ak nije ispucao od starosti
ali prije nego se pustis u to ,odi u ovlasteni narucit te pi*darije jel je semering neke lude colove dimenzije, ja gdje god sam isao pitat nema. a na njemu kad ga skines pise mjere
a ak slucajno nades kakav semering da odgovara, bitno da samo bude bez smjera
ulja ide kak je duje reko 1,1dcl, a ja sam dobio preporuku da stavim 20w ulje i bilo je ok
marko209vx:
ok hvala puno...kolko dode to g#vn% od semeringa?
nego cuo sam od nekih da stave malo vise ulja, da im vilice budu malo tvrde.... :dontknow: jer iskreno premekane su mi vilice na serijali za moj ukus...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju