Općenito > Maxiskuteri

GILERA NEXUS

<< < (19/34) > >>

3alfa3:
U vezi tlaka guma:

tu pise da se prednja pumpa na 2 bara, a zadnja na 2,4-2,5 bara. Obzirom na opterecenje koje ce trpit, ja nebi ispod 2,5 pumpao, a treba vidjet i sto pise na gumi do kojeg tlaka se smiej pumpat pa po potrebi jos dodat zraka

http://www.louis.de/index.php?topic=bikedb&CONTENT=technik&typ_id=NEXUS-250&lang=en

Ovdje pak pise 2,1naprijed i 2,3-2,4 otraga

http://www.mbike.com/gilera/nexus-250/2007

efz:
Uzet cu Michelin onda nema druge

bero linkovi ne rade, ja  na Auto Antoniu nemogu naci zadnju dimenziju 140/60-14 , mozda se jos nisam otreznil od jucer ili je zbilja nema  :dontknow:

alfa ja bum prednju piknuo na 2,1 a zadnju na 2,5 , skut je tezak a i vlasnik također  :redface:

steeef:
imaš michelin city grip za 389 i 403 kn.
trebaš odabrat mogo gume i skutere pa onda tražit dimenziju.

edit; za gume piše da se prednja pumpa na 2.3 bara a zadnja na 2.3 do 2.5

B.E.R.O.:

--- Citat: efz - 26 Veljača, 2012, 20:50:26 ---Uzet cu Michelin onda nema druge

bero linkovi ne rade, ja  na Auto Antoniu nemogu naci zadnju dimenziju 140/60-14 , mozda se jos nisam otreznil od jucer ili je zbilja nema  :dontknow:

alfa ja bum prednju piknuo na 2,1 a zadnju na 2,5 , skut je tezak a i vlasnik također  :redface:

--- Kraj citata ---
Michelin,dobra guma!!!  :icon_thumright:
  :drunken_smilie: :drunken_smilie:
Kad odabires gume odes na moto gume,upises dimenzije i iznad dimenzija imas gore zadnja guma,kliknes na to i opa vidi ima dimenzija!!!
 :icon_thumright:  ;D ;D
... ti si vjerovatno pisao pod prednja guma tu dimenziju pa ti vjerovatno zbog toga nije izbacio nista!!!

ja sam uzimao od njih preko zime gume i dosta su povoljni,city ex ti dostavi kuci!!!
 :icon_thumright:

efz:
Gume su rijesene Michelin, bacio sam par duzih voznji i zbilja sam zadovoljan sa skuterom ali imam jedan problemcic, vizir mi je premali (ili sam ja prevelik) i vjetar mi lupa u ramena i uopce nije ugodno vozit pogotovo na otvorenoj cesti.......moje pitanje je dali znate od kojeg bi skuta pasao eventualno veci vizir (mozda Nexus 500 cini mi se da je veci po slikama) ili ako ko ima neki kontakt nekog ko izraduje vizire pa da se izradi, cuo sam da ima tipova koji se time bave, navodno je jedan u ZG nasuprot Auto Krese na Zagrebackoj ulici ali nemam nikakvu konkretnu informaciju?

Hvala unaprijed  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju