Općenito > Maxiskuteri
GILERA NEXUS
greenlite:
--- Citat: ryder on the storm - 25 Studeni, 2008, 21:31:05 ---
--- Citat: greenlite - 25 Studeni, 2008, 16:44:40 ---Joj al ste zasrali temu s tim :angry9:
Mrcina ti isto brkaš neke stvari
Leader 125/200
Quasar 250/300
Master 400/500
Evo priča završena cilindar 200 ili malossi
Ako očeš kupi 250 komplet prodaje ti se jedan nexus na auti.hr 10000kn razbijen
I nemoj zaboraviti da je 125-200 karb a 250 ubrizgavanje pa je to još jedan zajeb
Najbolja solucija u tvojem slučaju je da ideš na 200 cc jer za sve ostalo potrošiš para da si kupiš 250ccm sa tvojim 125
--- Kraj citata ---
btw nexus 125 je ie mašina tj ima ubrizgavanje tako da neznam kako bi pasali djelovi sa karba... :jerk:
--- Kraj citata ---
ups malo sam pobrkal vx sa nexusom. Hvala na ispravku netočnog navoda
50racing:
ljudi, kupia san nexusa 125 prije 2 tjedna i iman problema sa zakljucavanjem volana...vratin se s voznje lipo okrenen volan u livo i zakljucan i sad kad iden ponovo vozit nekad mi odma lipo normalno otkljuca ali nekad se znan zajebavat 10 min dok mi ne uvati i otkljuca, okricen volan malo po malo ali nikako nece i odjedanput nakon 5-10 min uspije. je li neko upucen u ovo? :help:
mrcina:
green pa napisao sam da me isprave tko zna više.
ja znam da 125/200 leder mašine te 250 da je quasar i master je 500 one između nisam kontao zato sam malo i kenjao ali sam rekao da me se ispravi.
sad i ja znam malo više.
to znači da bih ja mogao zmjenom glave i nekih sklopova u mojoj 250 ccm nabrijati na 300 ccm makinu. jesam li dobro zaključio.
Marekvz1:
nemoj ga zaključavat i problem riješen.da ti ga neko oće ukrast,ukrast će ti ga ovak ili onak.kupi lokot. :icon_thumright:
ami trade:
na nexusu je osjetljiva brava i ako ju pr otključavanju i samo malo stisneš prema unutra neda se otključati, probaj pri otključavanju vuči ključ malo prema van ili skroz ravno
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju