Općenito > Maxiskuteri
GILERA NEXUS
zaprudanec:
dobro da sam imao konacno priliku sjesti na serijski nexus da vidim ima li razlike. slusajuci tebe kad velis da se osjeti na perfomansama, malo mi je lakse. makar to nije neznam sto. ne vrijedi to sve te pare
blueRun:
--- Citat: zaprudanec - 09 Listopad, 2007, 12:27:57 ---dobro da sam imao konacno priliku sjesti na serijski nexus da vidim ima li razlike. slusajuci tebe kad velis da se osjeti na perfomansama, malo mi je lakse. makar to nije neznam sto. ne vrijedi to sve te pare
--- Kraj citata ---
Pa onda da li se isplati stavljat Leo Vince SBK na nexusa ili ne. Je li se dobije išta na ubrzanju i na perfonmansama opčenito?
greenlite:
Isplati se samo radi zvuka. Na performansama ne dobiješ ništa a niti gubiš ništa, Znači tu si di si sad samo sa boljim zvukom, Zaprudanec ima još i multivar pa su mu zato bolje performanse. Ne isplati se zbog toga što je sve to dosta skupo, SBK preko 2000kn i multivar još 1150kn + posao servisera ispadne oko 4000kn. Tko voli nek izvoli :)
blueRun:
1150 kn za malossi multivar ???? kod nas je u splitu oko 970 kn! Ali šta se zvuka tiće prejeben je i ko voli bit će zadovoljan! :toothy9:
zaprudanec:
ovu sliku sam stavio jer su me neki molili da vide kak to izgleda na nexusu (leovince sbk)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju