Općenito > Maxiskuteri
GILERA NEXUS
greenlite:
neznam, ja dok sam vozio 50ccm sam stavio multivar i isto sam tako bio razočaran, ali kasnije nakon nekog vremena se sve nekako uštimalo, probaj ga malo voziti, možda još nije sve sjelo kak treba, ja sad svakak nebudem to stavljal. Radije ču tog dati unutra i uzeti nexusa 500ccm.Ja bi sad popizdio da sam kupio multivar i tako se razočarao. Samo zato što bi opet bacio lovu u zrak. A tako tog multivara hvale da je dobar za 4tmašine. Dobro možda je neznam, nisam još probao na svojoj koži...
zaprudanec:
Da da, nemoj sad niš drkat po svom dok ja ne vidim kaj bu bilo. Rađe da jedan najebe nek dvojica. MOram nekog naći ko se razumije pa da vidimo jel fora u remenu, rolicama ili neznam kaj još
zaprudanec:
A ovaj pajdo kaj ima leoVince gore. Jeb... se čuje ali sa db kilereom. bez njega bi bilo preglasno
greenlite:
neko mora biti pokusni kunić ;D. Ma nebum, jučer sam ga baš dopelal sa servisa, i razgovaral sam sa likom i veli da mi ga uzmu za 29000 i za 500ccm da imam ratu 350 ili 360 kn, sad neznam točno, na 7 god. Moram još malo razmislit, pozdrav... :hello:
zaprudanec:
E sad je to već druga prića. Malossi multivar 2000 + LeoVince SBK. Što zvuk udara u bubrege, pa to je strašno. Preporuka za sve koji imaju bubrežni kamenac. Čak nije potrebno skidati ni db killer :laughing9:
MrJ je jedino rekao da će pregledati i eventualno staviti možda druge rolice.
Sve u svemu, Greenlite, stavljaj.
Ne očekuj baš spektakularne rezultate, ali bolje ide :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju