Općenito > Maxiskuteri
GILERA NEXUS
3alfa3:
--- Citat: steeef - 19 Svibanj, 2012, 18:38:41 ---tak sam ju i ja izvukel..bojal sam se da ne sj**** kapu..čudno mi je da je plastična :dontknow:
--- Kraj citata ---
recesijski spuh ;D
Isti takav (geometrijom), ali od titana ili karbona umjesto inoxa za moj motor kosta duplo vise. Taj ima i tu kapu od karbona, a ne plastike.
--- Citat: efz - 19 Svibanj, 2012, 20:16:33 ---Evo 2 umjetnicke :headbang:
http://i.imgur.com/yjHbH.jpg
http://i.imgur.com/GBLZc.jpg
--- Kraj citata ---
U jbt, kak je pofarbalo granu.... Nisam mislio da ce bas tak bit... :icon_scratch:
Kaj znalci vele - jel to normalno? Plava boja znaci jako visoku temperaturu, a zuta nesto nizu. Moje grane su zute vecim dijelom, a samo prvih par cm od cilindara su plavicaste, ali zaprvo i dalje zute sa plavom primjesom
--- Citat: efz - 19 Svibanj, 2012, 21:50:26 ---Neznam o kakvim maturanticama pricas.....ja sam ozenjen covjek tak da me to vise ne zanima :redface:
--- Kraj citata ---
drugaciji odgovor nebi ni ocekivao od tebe :toothy12:
Kmich83:
Sused vidim i ti bil u Kc, pa kaj nisi rekel pa bi išli skupa.Ja sam bil tam u nedjelju.
Ljepi skuter, sad još samo da vremena ulovimo pa da se prepeljamo malo.
efz:
--- Citat: Kmich83 - 19 Svibanj, 2012, 22:18:53 ---Sused vidim i ti bil u Kc, pa kaj nisi rekel pa bi išli skupa.Ja sam bil tam u nedjelju.
Ljepi skuter, sad još samo da vremena ulovimo pa da se prepeljamo malo.
--- Kraj citata ---
Kad god ti pase mozemo nabacit voznju :icon_thumright:
neven92:
--- Citat: efz - 19 Svibanj, 2012, 21:50:26 ---Neznam o kakvim maturanticama pricas.....ja sam ozenjen covjek tak da me to vise ne zanima :redface:
--- Kraj citata ---
je,zato si se vozil tam okolo popodne,bil sam ja tam i videl sam te kak gledas :icon_tongue:
haha,salim se,inace skuter je prelijep :icon_thumright:
efz:
--- Citat: neven92 - 19 Svibanj, 2012, 22:26:09 ---je,zato si se vozil tam okolo popodne,bil sam ja tam i videl sam te kak gledas :icon_tongue:
haha,salim se,inace skuter je prelijep :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ja nikad :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju