Općenito > Maxiskuteri
GILERA NEXUS
pitaNS:
a kako ide na tih 8000 rpm tj koliko su se popravile performanse uopšte sa polini variomatom?
efz:
sto se tice samog starta i međuubrzanja to je nebo i zemlja, skuter je definitivno puno zivlji i nema rupe kroz ubrzanje koja je bila sa serijskim dosta izrazena..............vjerovatno ce sa tezim rolicama malo i taj start biti "losiji" ali kazem puno se blje skuter ponasa sa Poliniem nego sa serijskim, krajnju ne ocekujem niti sam je isprobavao jer kao sto sam gore napisao prevrtava i dere se bezveze na 8800 tako da to zasada nema ni smisla testirati............slijedi test sa 13 i 12,5 gr rolicama (vjerujem da bi jedne od tih gramaza trebale biti OK) pa cu javiti dojmove, ali to tek sljedeci tjedan kad ulovim vremena, malo sam zauzet ovaj vikend ;D
efz:
Evo friskih vijesti..........napokon sam ulovio vremena i stavio 13gr. role u Polinia, skuter ide puno bolje ali i dalje su to preveliki okretaji, nejasno mi je da pnovo kroz ubrzanje okretaji skoce na 8800 i onda oko 100km/h padnu recimo na 8600...........danas cu probat staviti jos teze rolice, na raspolaganju imam 14 , 14.15 i 15gr vidjet cemo sta ce onda reci..........cilj mi je postici 8000-8100, jer nekako mi je sve preko toga previse, i u specifikacijama pise da najvecu snagu skuter ima na 8050 okretaja :dontknow:
steeef:
malo ti budu to niski okretaji,mislim da ispod 8200 bude u rupi,aftermarket vario uvijek trazi par sto okretaja vise..
efz:
--- Citat: steeef - 18 Svibanj, 2012, 09:40:55 ---malo ti budu to niski okretaji,mislim da ispod 8200 bude u rupi,aftermarket vario uvijek trazi par sto okretaja vise..
--- Kraj citata ---
OK je 8200 ali sve preko toga je previse po meni
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju