Tehnički kutak > Tehnička pitanja

beverly 250 lupanje iz mašine

<< < (4/6) > >>

duje87:

--- Citat: gumy - 14 Lipanj, 2010, 23:31:15 ---???  :o ???
idemo redom, da je radilica nevjerujem da bi tolko izgubio na performansama, nego bi samo rondao sve jače i jače
na bočnim ležajevima nema lufta nimalo

--- Kraj citata ---

a neznan ni ja bas jel do radilice..al uglavnon jako rijetko njima stradaju radilice na lezajevima, u 90 posto slucajeva strada na klipnjaci

SRAD:
Klipnjača najvjerojatnije, mada ovakav sličan zvuk kod nekih motora zna proizvoditi i klip kada se potroši zbog lošeg podmazivanja.

gumy:
klipnjača je poplavila, i jako se teško okreče. ostalo je sve u redu, imao je špene u situ di se ulje ispušta, ima par sitnih sitnih riseva na klipu i cilindru
par pitanja:
1. zubčanik od faznog lanca gore na glavi, dali on smije imati malo lufta unutra van?
2. kolika je cijena radilice nove, jel netko probao reparirati postoječu?
3. leteći ležajevi u bloku su pretpostavljam dobri jer radilica nema ništa lufta na strani variomata niti sa strane magneta?

Jandro:

--- Citat: gumy - 15 Lipanj, 2010, 15:28:55 ---klipnjača je poplavila, i jako se teško okreče. ostalo je sve u redu, imao je špene u situ di se ulje ispušta, ima par sitnih sitnih riseva na klipu i cilindru
par pitanja:
1. zubčanik od faznog lanca gore na glavi, dali on smije imati malo lufta unutra van?
2. kolika je cijena radilice nove, jel netko probao reparirati postoječu?
3. leteći ležajevi u bloku su pretpostavljam dobri jer radilica nema ništa lufta na strani variomata niti sa strane magneta?

--- Kraj citata ---

1. ako je zategnut, ne
2. ja mislim da ti je oko 1800kn. nikakva reparacija tu ti nebude igrala, bolje novu i mir
3. a cuj, ak nisu crveni il tak skureni, dobri su

gumy:
ok hvala jandro, znači taj zubčanik se onda treba promjeniti?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju