Tehnički kutak > Tehnička pitanja

beverly 250 lupanje iz mašine

(1/6) > >>

gumy:
evo ovako, frend ima beverlija 2008 godište, 11 i nešto tisuća km na satu, uzeo ga polovnog i napravio nekih 4000km.
danas mu je počelo lupkanje žešće iz mašine, i skuter nije htjeo ići preko 80 po satu
skidao sam mu na brzinu dekl i tamo je sve u redu, radilica nema lufta ništa, variomat polutke kvačilo sve u redu.
lupkanje se nečuje na leru nego kad se da gas, po zvuku čini mi se da dolazi s lijeve strane cilindra
e sad nisam nikad nešto previše čačkao oko toga, pa me zanima jel netko otprilike zna o čemu bi se moglo raditi prije nego što rastavimo mašinu.
hvala

duje87:
snimi zvuk :D vise san doktorira ta klapanja leadera i quasara,hahha

gumy:
ajd probat ću danas, znači na leru ništa, čim malo daš gas čuje se glupi zveckavi zvuk tk tk tk i tako stalno

gokiSP:
Siguran sam da je nešto u deklu. I meni se isto tako čulo "tk tk tk" kad bi dao lagano gasa, a nakon što sam izvadio cijeli prijenos i vratio ga, ne čuje se  :toothy9:

gumy:
pa napisao sam gore da sam skidao dek
klizači su dobri, valjčići isto, zubci na variu i ventilatoru su uredni, ležajevi na polutkama i deklu su dobri, onaj kotačić kao stabilizator remena ili koji je već k**ra* sam skinio jer je meni znao lupkati ali ništa se nemjenja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju