Ostalo > Motocikli

Moj novi stroj - Yamaha FZS 600 Streetfighter

<< < (2/10) > >>

Bokygs:

--- Citat: gokiSP - 14 Lipanj, 2010, 00:00:03 ---Vapi za nekom maskicom, auspuh mi je odvratan, a ostalo je ok. Dobro izgleda.  ;D Samo, sa skutera na to..ugl. sretno  :)

--- Kraj citata ---

Auspusi nisu estetski lijepi,al vrijedi ih ostaviti zbog zvuka.. :notworthy:
Što se tiče prijelaza sa skutera na to...znam da je veliki skok,al polako se privikam,lagano vozim i s vremenom ue se naviknuti...

btw. poznam ljude kojima su 1. motori bili 600 ili 1000cc R-ovi i voze se i dan danas bez pada...samo treba biti pametan :toothy11:

gokiSP:
Daj snimi neki video da čujemo taj zvuk zbog kojeg vrijedi ostaviti takve spuhove   :icon_biggrin:

Bokygs:

--- Citat: gokiSP - 14 Lipanj, 2010, 00:11:29 ---Daj snimi neki video da čujemo taj zvuk zbog kojeg vrijedi ostaviti takve spuhove   :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Sutra ću snimit video,samo što se na videu ne čini tako glasan kao što zapravo jest...samo da kažem (ne izmisljam) da me susjed koji je oko 400-500m udaljen od mene čuje kad PALIM motor,a kad vozim il dajem gas da ne pričam :toothy3:

Faba:
***en je,zavidim ti!!  :headbang:

vx:
http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,173904.75.html -evo tema o tom motoru

koliko je vlasnik uložio truda da ga nakraju proda  :o,ali bar si ti zadovoljan  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju