Ostalo > Motocikli

Moj novi stroj - Yamaha FZS 600 Streetfighter

(1/10) > >>

Bokygs:
Yamaha FZS 600 2003. prerađena u streetfightera... :icon_thumright:
Na motor je stavljen originalni rep od nove Yamahe R6(sa žmigavcima u led štopu),te felge,kočnice,zadnji ovjes i vilica od također Yamahe R6.Prednje USD vilice i čeljusti su od Kawasakia Z1000.
Mašina ima 13000km,i ispuh je složen 4 u 2 što mu daje preeeejeben zvuk :headbang:

U planu je još nekakva prednja maskica...i oprati motor (znam da je prljav na slikama) ::)

E i da,motor uživo izgleda puno bolje nego na slikama... :dontknow:

Drnda:
prednje svijetlo mi bas ne pase, dobro bi mu dosao kakav crveni detalj na repu, nekako je siromasan...
i da , ne vjerujem da je tvoj  :icon_biggrin:

Bokygs:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Lipanj, 2010, 23:48:19 ---prednje svijetlo mi bas ne pase, dobro bi mu dosao kakav crveni detalj na repu, nekako je siromasan...
i da , ne vjerujem da je tvoj  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Svjetlo je u stvarnosti ok,al cu staviti neku maskicu koja će pokrivati satove i svjetlo (kao na svakom nakedu) pa će biti bolje...
Ispod repa će ubrzo doći i tablica,a na gornji vrh će ići jedna naljepnica...

Za ovo što ne vjeruješ,sutra ću napisati na komad papira Bokygs MS forum i snimiti motor (walkaround video) s tim papirom na sjedalu... :icon_biggrin:

Drnda:
ma mislim da je to za tebe prejako pa sam zato to rekao  :toothy11:

gokiSP:
Vapi za nekom maskicom, auspuh mi je odvratan, a ostalo je ok. Dobro izgleda.  ;D Samo, sa skutera na to..ugl. sretno  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju