Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (161/350) > >>

BlackNaranča:
ja sam aktivan na 6 foruma, s time da jedan ja vodim još...

S.W.A.T.:
STVARNO MI DIZETE ZIVAC SA SVIM TIM!!!!!!!!!!

kaj vrag vi ocete!?!?!?!?!da odma ima 1000 reganih usera i da odma uzivate!!!!!!!!

ma ne mogu vjerovati da ste takvi pogotovo ti x a i black naranda...ti si se rega...a na forumu si nakon toga bio...NIKADA!!!!!!!!a da te podsjetim ko se prije trudio oko tvog foruma...da uspije...a ti sad meni tako!!!!!!neka neka...sve se vraca sve se placa...

al od tebe x nisam ocekiva...daj bar dajte sansu toj idei...mozda propadne...i vjerojatno ce propasti...al bar ste se vi mogli pokazati kako treba i doci...di vam je sad onaj zdsft???onda ste tjeli...a sad kad nema domene taj forum nije dostojan blacknarande...

ma stvarno mi svi dizete zivac...uopce nije to losa ide od dina da napravimo forum di ce svi skuterasi od zadra biti pa da se svi dogovaramo za dir...nemoramo tamo pisati puno il ko zna sta...al eto da je to sajt koj se obide da se vidi kad se i di ide...ili nade...u zd...

al neka...neka propadne u 2 dana...najbolje tako...

BlackNaranča:
viruj mi biti ce nesto od toga kada ja domenu nabavim a hosting vec imam   biti ce:   zd-skuteri.com   i pro hosting moci cu birati platformu koju zelim i sve zivo, imati backup i necu se brinuti za goranicenja korisnika i bandwitha a u google ce seisto moci ubaciti i lakse ce pljudim dolaziti na forum...

IDEJA JE JAKO DOBRA a sada sam tek vidia da je dinova....samo ako vec nesto radis neka to bude kkao treba a i dino je reka kako ce naljepnice  napraviti  zdscooter.frreforums.org...i onda to ljeipiti na skuter...lol

ja sam za to i tu ideju i podrzavam to ali jeli problem da nas 5 skupimo 140 kn...to znaci nekih 28 kuna svaki jednog dana nemora biti sada odmah...

S.W.A.T.:
a neznam...samo znam da mi je dosta toga da niko nista ovdi ne sljivi...

a i daj mi reci kako to da je sad odjednom od kad je dinova idea da je dobro??? :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

BlackNaranča:
i prije mi je bilo dobro...doakle ti sad to...pa dobra je ideja ma cija god bila samo nije dobro provedena

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju