Ostalo > Chat house
ZADAR chat
S.W.A.T.:
da treba...al bilo bi fer da se bar SVI zadrani odavde egaju ukljucujuci tebe i x-a i punishera...
a sto se tice za dalje...to cemo i kad skola pocne lakse razglasivati...al trebati ce vremena...al ajde regajte se SVI zadrani odavde... :icon_thumright:
Dino:
Evo dosa i ja doma,bili ja i još dvojica skuterima do Novalje..jebate kolina ne osjećam :angry7: :angry7:
E,i da se pohvalim,iz novalje san vozia sp-a 180 :toothy10: :toothy10: :binkybaby: ludilo brale..lol..samo gledaš kako kazaljka od goriva pada :laughing7:
BlackNaranča:
hahahaha
IZd:
--- Citat: S.W.A.T. - 03 Siječanj, 2008, 09:48:57 ---da treba...al bilo bi fer da se bar SVI zadrani odavde egaju ukljucujuci tebe i x-a i punishera...
a sto se tice za dalje...to cemo i kad skola pocne lakse razglasivati...al trebati ce vremena...al ajde regajte se SVI zadrani odavde... :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Tko može sve to pratiti...jedva i ovo stignem s vremena na vrijeme...
...bez obzira što smo zadrani, mislim da bi pored lokal-patriotizma, trebalo bi u prvom redu voditi se zanimljivošću tema i rasprava na forumu...kada takvih tema bude eto mene... :toothy10:
X-Thug:
--- Citat: IZd - 03 Siječanj, 2008, 17:31:37 ---
--- Citat: S.W.A.T. - 03 Siječanj, 2008, 09:48:57 ---da treba...al bilo bi fer da se bar SVI zadrani odavde egaju ukljucujuci tebe i x-a i punishera...
--- Kraj citata ---
Tko može sve to pratiti...jedva i ovo stignem s vremena na vrijeme...
...bez obzira što smo zadrani, mislim da bi pored lokal-patriotizma, trebalo bi u prvom redu voditi se zanimljivošću tema i rasprava na forumu...kada takvih tema bude eto mene... :toothy10:
--- Kraj citata ---
u potpunosti se slažem i ovako posjecujem 3/4 foruma ... nestigne se sve to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju