Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (149/350) > >>

X-Thug:

--- Citat: Dino - 20 Prosinac, 2007, 17:42:49 ---Šo niste vas dva došli danas do mene,cilo san se popodne vozia stojadinom po plaži..,ajme koja ludnica samo neće više upali,akomulator je crka :laughing7:

--- Kraj citata ---
crka il se ispraznia,pa upali ga na kurblu  :laughing7: :laughing7: ja lega na krevet i zaspa evo do sad san spava

--- Citat: BlackNaranča - 20 Prosinac, 2007, 20:52:43 ---ajme pre dobro je danas bilo i js san pod dozon alkohola i neman blge di mi je motor u picku materinu uglavnom nadam se da je osto ispred skole jer san donia muziku amo i spojili sve i cila skola se okupila pica donili i udri brate!!

--- Kraj citata ---

ti si jako pametan,jer bar kljuc kod tebe...ja koliko god san pijan vozin do doma,polako i sigurno

BlackNaranča:
jeje kljuc je u mene sva sreca!

MaLi_OdvALjivAc:
a skuter??... mozda nece biti, ne zajebavaj se

BlackNaranča:
ma oce idem sutra po njega ajde dajte bolje da sam ga tamo ostavio nego vozio totalka pijan kuci!

Dino:

--- Citat: BlackNaranča - 21 Prosinac, 2007, 00:24:53 ---ma oce idem sutra po njega ajde dajte bolje da sam ga tamo ostavio nego vozio totalka pijan kuci!

--- Kraj citata ---
Ih,vidi se koliko ti skuter znači  :sad3: .Prošle godine za novu godinu nalia san se ka stoka,pa san spava kraj skutera ispred kafića do 6 ujutro,samo da ga ne ostavim samoga i onda lagano kući s njim,ma nema sanse da ga negdi ostavim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju