Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (148/350) > >>

S.W.A.T.:
eh ekipa...bas mi je sad malo zao sta idem u svicarsku...al ima i gore fora stvari za raditi...

ehhh...jedva cekam da se vratim...svaki novcic ide u gorivo i stunt...  :laughing7: :laughing7: :laughing7: :icon_thumright:

ahhh...ko vam je kriv sta se vi bojite...eto naranđa je reka da vise nece jer nece trga motor...RAJT!!!

a dino i cole nece jer je to ipak nova gilera :confused5: :angry7:

samo da mi je znati sta je sa x-om...  :icon_scratch: :dontknow:

al ja bome ocu...ako nista drugo bar nauciti kako na zadnji...necu na ovaj stavljati 12 o'clock bar al kad kupin ajci ocu...al dotad na ovome vjezbati...

X-Thug:
X će u zatvor  :(
pa zabrana polaganja
pa ficek u 25-oj  :frajer:

biker-boy-:

--- Citat: Dino - 20 Prosinac, 2007, 07:48:29 ---
--- Citat: biker-boy- - 19 Prosinac, 2007, 19:47:12 ---
--- Citat: BlackNaranča - 19 Prosinac, 2007, 19:37:23 ---a tko si ti biker boy i što voziš, pa da znamo eventualno da ti se javimo ako zelis dirat s nama

--- Kraj citata ---

ja sam šime, iz rijeke ali svake praznike u slivnici,20 km od zadra, vozim kineza sa minareli ac mašinom,
rado bi ja điro ali vidis i sam da sam daleko.....
e mozda mi znate bratića ante kalac se zove vozi vxr200

--- Kraj citata ---
Iz koje si slivnice,gornje ili donje..ja sam iz Ljubča,to je mozda 5-10 km od slivnice,dolazio sam ovo lito često u slivnicu..mozda se i znamo ..lol..

btw,ovaj moj avatar,to je slikano u slivnici,tamo kad se ide prema vinjercu,na jednoj od onih okuka :)

a znam ti i bratića,skoro svaki tjedan farba runnera,nosi kacigu samo kad snig padne  :laughing7:

--- Kraj citata ---

e to je taj... ja sutra stižen doli, pa dok stavim novu mašinu na skuter,ako oces doleti pa cemo se ganjat po lokalnim cestama slivnice i vinjerca,hehe, ja sam ti iz gornje slivnice.

Dino:
Šo niste vas dva došli danas do mene,cilo san se popodne vozia stojadinom po plaži..,ajme koja ludnica samo neće više upali,akomulator je crka :laughing7:

BlackNaranča:
ajme pre dobro je danas bilo i js san pod dozon alkohola i neman blge di mi je motor u picku materinu uglavnom nadam se da je osto ispred skole jer san donia muziku amo i spojili sve i cila skola se okupila pica donili i udri brate!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju