Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (138/350) > >>

MaLi_OdvALjivAc:

--- Citat: X-Thug - 17 Prosinac, 2007, 13:14:01 ---
--- Citat: BlackNaranča - 16 Prosinac, 2007, 23:57:38 ---ma daj koji ti je ti zivis tamo u srbiji di je to mozda cak i moguce nema teorije da ti takvo nesto radi vamo...ja nisam nikada cua da je ikada kome takvo nesto napravljeno ...kazem ti nema teorije da mi takvo nesto napravi ali stvarno j#bote jer ja za nista nisan kriv nisan nista napravia lol

--- Kraj citata ---

hahaha di ti zivis covice,20 metara od kuce su izbaketali lika mrtvi ladni,btw. ni dino nije ima vozacku,to nije bila prometna a i dok meni dodje kazna ja vec polozin =) no h8

pitaj marketina sta mu je bilo i to zbog cega...pa da vidis kako smo mi mogli na jebat bolje mucat i pokupit se,sva srica da su bili bolje volje...neznas ti jos kakva je hrv policija jer nisi upoznat sa njima...

--- Kraj citata ---

ko zna zna... a ti swat, nemoj slucajno da te neko naljuti, verovatno ce III sv. rat izbiti... daj bre, ko jos danas ima dobar odnos sa kerovima?????? po vasoj prici, nema nikakve kazen, iskuliraj samo

Cole#2:
danas sam posli škole sa prijateljem iša đir ja na svojoj gileru 50 a on na svojoj 125... i idemo mi na poluotok ka ono drotovi stoje tamo.... a nisam ih se uopće pristrašija nego sam im još kimnuo glavom da ih pozdravim ajme koja san ja faca :toothy10:

Punisher:

--- Citat: S.W.A.T. - 17 Prosinac, 2007, 13:25:46 ---cek cek...OCEMO MI SAD DOBITI KAZNE????
 :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

nedo im bog da mi nesto dode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

--- Kraj citata ---
Neće ti ništa doći jer bi rekli da smo dobili prijave... to su dužni napraviti.

X-Thug:

--- Citat: Cole#2 - 17 Prosinac, 2007, 20:52:19 ---danas sam posli škole sa prijateljem iša đir ja na svojoj gileru 50 a on na svojoj 125... i idemo mi na poluotok ka ono drotovi stoje tamo.... a nisam ih se uopće pristrašija nego sam im još kimnuo glavom da ih pozdravim ajme koja san ja faca :toothy10:

--- Kraj citata ---

bože baci peglu i budi precizan  :toothy3:

Dino:

--- Citat: X-Thug - 17 Prosinac, 2007, 22:13:31 ---
--- Citat: Cole#2 - 17 Prosinac, 2007, 20:52:19 ---danas sam posli škole sa prijateljem iša đir ja na svojoj gileru 50 a on na svojoj 125... i idemo mi na poluotok ka ono drotovi stoje tamo.... a nisam ih se uopće pristrašija nego sam im još kimnuo glavom da ih pozdravim ajme koja san ja faca :toothy10:

--- Kraj citata ---

bože baci peglu i budi precizan  :toothy3:

--- Kraj citata ---
P O T P I S

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju