Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (137/350) > >>

X-Thug:
hahaha dobar vic...eo kako je bilo...
on je seta onuda i dosla pandurija opkolila ga i rekla da im da kljuceve od skutera...naravno on im nije da,tad su oni rekli da ce u postaju s njima,on se okrenia i reka neka ga vežu...ovaj lik ga je uvatia za ruku i skosia.marketin je spicia glavon u beton i nije se mica,a ovih 4. su ga cipelarili...i strpali u maricu...sva srica da je ovaj jedan leek slucajno snima...sad ti reci koji je razlog da ga sruse i iscipelare...

S.W.A.T.:
cek cek...OCEMO MI SAD DOBITI KAZNE????
 :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9:

nedo im bog da mi nesto dode!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S.W.A.T.:
neman nista protiv pandura iako znam sta sve znaju raditi...al ako mi posalju kaznu ili bilo sta onda neka zaborave na moj dobar odnos sa njima!!!!!!!!!!!!!

ja znam da je kao zabranjeno stunt i sva ta sranja...al mi to nismo po cesti radili niti smo koga ugrozavali!!!!!!!!!!!!!!!!ja ni ne zelim to raditi po cesti jer bi to bilo glupo...al tamo nikome ne smetamo, nikoga ne ugrozavamo niti nas ko ugrozava...PA TO JE SUGAVI NAPUSTENI PARKING MAJKE TI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sta bi bilo bolje da stunamo i vjezbamo po ulici...jer da tako radimo ko ce nas uvatiti...kad bi onda uvik bili na drugom mjestu...niko se nebi zalio...a kad bi vidili pandure nebi dizali itd...al ne...iako to radimo tamo DI NIKOME NE SMETAMO!!!!!!oni seru...al nek seru...njihov problem...zapravo...nisam ja ljut sta su dosli...jer su samo obavili u neku ruku duznost...jer su dobili prijavu...al brate mili...ako mi dode kazna ili poziv na sud ili bilo sta da imam posljedice radi toga...e onda ce me naljutiti...a virujte mi ljudi...nije dobro kad meni neko digne tlak!!!!!!!!!!!!!!!!! :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry7: :angry9: :angry9: :angry9:

Cole#2:
Ma ja mislim da bi se meni g#vn% stisnulo u guzici da sam ja bija sa vama i ja mislim da bi ja sve usra. hehhe

ali dobro sriča što nisam bija

BlackNaranča:
e toni ja i se da oladiti da su ovi likovi soucali marketinova lol cim su spomeili da smo mi isti kao on da smo mi svi ista banda

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju