Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (112/350) > >>

X-Thug:
haha sad ga more dat samo u staro zeljezo,nista od prodaje dok ga ne popravi

Dino:

--- Citat: X-Thug - 28 Studeni, 2007, 19:11:22 ---haha sad ga more dat samo u staro zeljezo,nista od prodaje dok ga ne popravi

--- Kraj citata ---
Ma može se to popraviti,gefufna polovna je oko 700kn,ali ako mu je i cincilator pokvaren,onda jedino s njim u staro željezo,ne isplati se to popravljati,a i pitanje je oće li igdi naći cincilator za tako star skuter,ipak je star skoro 10 god

A lipo smo mu govorili da ne liva ono ulje s pumpe :dontknow: :dontknow:

Cole#2:
Dino ne seri jer si mi ti sam donija to ulje sa pumpe tako da.... Sutra ćemo vidit što se more a što ne more tako da... Držite mu fige za sutra neka ponovo oživi i da ga prodam i dda kupim NRG i to je to

X-Thug:
da san na tvom mistu ja bi vec pocea stavljat oglase za cincilator i gefufnu,jer ka sta je dino reka to je stariji skut. drzimo ti fige,i reci mu lipo da ti pogleda gefufnu na cincilatoru,tako da ti prije sredi skuter da ne trazi par dana po njemu

Dino:

--- Citat: Cole#2 - 28 Studeni, 2007, 19:25:38 ---Dino ne seri jer si mi ti sam donija to ulje sa pumpe tako da.... Sutra ćemo vidit što se more a što ne more tako da... Držite mu fige za sutra neka ponovo oživi i da ga prodam i dda kupim NRG i to je to

--- Kraj citata ---
Čekaj,sad će ispasti da sam ja kriv što je tebe gefufna crkla,a nedaj bože i cincilator :nono: :nono: Ko zna kakvo je ulje liva onaj vlasnik prije tebe i jeli uopće servisira skuter i redovito mu minja DTL zglobove i prstenasto-valjkaste ležaje.Kad si kupova skuter to si triba gledati i povesti nekoga ko se razumi u skutere(npr. mene lol ),da ti kaže jel skuter u redu,a ne ovako..sad ja ispadam kriv što je tebi skuter u kvaru :sad1:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju