Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (64/350) > >>

X-Thug:
more ako ti se da ujutro,a ja se nedizen ponediljkon prije dva... :laughing3:

--- Citat: X-Thug - 15 Listopad, 2007, 19:29:59 ---
--- Citat: Dino - 15 Listopad, 2007, 19:02:44 ---
--- Citat: Cole#2 - 15 Listopad, 2007, 18:59:46 ---Kao prvo Dino kad je tebi škola ovaj tjedan???
Kao drugo u Ponediljak popodne nemogu jer mi je škola!!!
Kao treće neka se ovaj tvoj prijatelj vozi sa tobom tako da opet budeš zadnji!!!
I četvrto možemo samo u petak popodne i ili subotu ili nedilju. :laughing7:

--- Kraj citata ---
1.meni je uvik ujutro škola
3.kako misliš da budem "opet" zadnji
4.možemo sva tri dana što se mene tiče  :toothy9:

--- Kraj citata ---

1. uvik popodne
2. također
3. nije meni namjenjeno
4. također jer u petak iman samo tri sata pa posli toga...

na ovo sta je dino reka...kakav si ti skuteras kad nevozis kad je ledeno,ja san jutros u 7 na praksu skuton,smrza san se ka pi*ka al san bar gusta...

--- Kraj citata ---

Dino:

[/quote]

1. uvik popodne
2. također
3. nije meni namjenjeno
4. također jer u petak iman samo tri sata pa posli toga...

na ovo sta je dino reka...kakav si ti skuteras kad nevozis kad je ledeno,ja san jutros u 7 na praksu skuton,smrza san se ka pi*ka al san bar gusta...
[/quote]
Ti do prakse imaš 2-3km,a ja do škole 20km preko brda i dolina :laughing9: Jutros je kod mene bia 1,5 stupanj,zaledu mi se jaja do škole  :laughing9: :laughing9:

@ swat- ajd skupi para do petka,ne tribaš kupit ulje od 80kn,kupi ono inino od 30kn,neće ti zaribat  :laughing7:

S.W.A.T.:
hmmm
aj recimo da i to napravim

sta onda
kako cemo sa onim likom....se mjenjamo....za bike...dok se diramo da ja vozim ooga lika bez kacige :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Nikon:
dosa mi vario... jeej samo ga triba pokupit uz ostale malossi djelove..

ima ko 1700kn za posudit  :toothy9:

speed:

--- Citat: Nikon - 15 Listopad, 2007, 21:22:11 ---dosa mi vario... jeej samo ga triba pokupit uz ostale malossi djelove..

ima ko 1700kn za posudit  :toothy9:

--- Kraj citata ---
dam ti ja 2000 kredita ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju