Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (63/350) > >>

Cole#2:
Kao treže je bilo namjenjeno SWATU....

Koliko sutra imaš sati...

Dino:

--- Citat: Cole#2 - 15 Listopad, 2007, 19:15:11 ---Kao treže je bilo namjenjeno SWATU....

Koliko sutra imaš sati...

--- Kraj citata ---
6,ali neću ići skuterom sutra,preledeno je :)

X-Thug:

--- Citat: Dino - 15 Listopad, 2007, 19:02:44 ---
--- Citat: Cole#2 - 15 Listopad, 2007, 18:59:46 ---Kao prvo Dino kad je tebi škola ovaj tjedan???
Kao drugo u Ponediljak popodne nemogu jer mi je škola!!!
Kao treće neka se ovaj tvoj prijatelj vozi sa tobom tako da opet budeš zadnji!!!
I četvrto možemo samo u petak popodne i ili subotu ili nedilju. :laughing7:

--- Kraj citata ---
1.meni je uvik ujutro škola
3.kako misliš da budem "opet" zadnji
4.možemo sva tri dana što se mene tiče  :toothy9:

--- Kraj citata ---

1. uvik popodne
2. također
3. nije meni namjenjeno
4. također jer u petak iman samo tri sata pa posli toga...

na ovo sta je dino reka...kakav si ti skuteras kad nevozis kad je ledeno,ja san jutros u 7 na praksu skuton,smrza san se ka pi*ka al san bar gusta...

S.W.A.T.:
ppl...

ja nazalost necu imati love za ulje do petka...pa najvjerojtnije necu moci...

a sto se tice kacige... :icon_biggrin:

neznam dali ima...

mislim da ce to biti bed... :angry7:

aj smisliti cu nesto...

uglavnom...tesko da cu moci ja u petak :dontknow:...probat cu...al ako nista sad onda drugi tjedan...al stavrno moramo nauciti malo dizati...i neke trikove...ja cu mozda cak i koj put bez plastika...ako se stucem...sta nebi bilo cudno... :toothy9: :toothy12: :laughing7: :drunken_smilie:

uglavnom...SUB i NED NIKAKO NEMOGU!!!!!!!u petak tesko radi para...svorc sam totality show....jer moram sugavo ulje kupiti a to mi je oko 80kn ako ne i vise... :angry7: al sad cu dobiti neke male pare...to za gorivo :toothy10: :laughing9:

al mozemo dino i x-thug i ja u pon...sta kazete?

S.W.A.T.:
ehhh

dino imam rjesenje...

ja vozim tvoj bike...kad se diramo...i vozim njega...pa i ako me zaustave...imam vozacku...a njemu nece srati...a ti vozis moj...

a kad idemu kod bille onda naravno svako na svoj....

jel m0ze???? :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: :toothy10: :laughing3: :laughing6: :laughing7: :binkybaby: :drunken_smilie: :headbang: :notworthy: ::) :toothy3: :toothy10: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju