Ostalo > Chat house
ZADAR chat
Swordisa:
tek tako pitam za nexusa ali vidim da si i njega gleda,meni osobno se beverly nesviđa izgled mi je odvratan
sikirica:
--- Citat: Gianelli extra77 - 20 Veljača, 2012, 19:59:26 ---a u autu ovi neznam bas da oce zamnom bar nisu dosada a na ove na motoru jos nisam naletio fala bogu a cujes jos mi radimo gluposti i sve pa nisu nikad zanama isli
--- Kraj citata ---
ja sam litos i u 10mj bio nesto kratko u zd s motorom, inace jako upadljiv, naletio sam na motore 3-4 puta i nista, sav sam protrno hahah
Swordisa:
ovo je moj plan za treci mjesec sredina ili kraj treceg mjeseca tko se želi pridružiti slobodno ali ovo moram odvoziti prije nego počnem sezonu raditi
Swordisa:
Danas odvozija 98 km-a, krenija u 13:30 nazad u biogradu u 14:50 sa pauzon na šibenskon mostu 10 min .Dosta motora po cesti skoro pogodija mačku mislin da je bilo par centimetara u pitanju brzina 90 kmh uspija prikočiti prednjon da nisan sranja bi bilo, malo adrenalina i nastavija dalje uglavnom ništa posebno dosta ravnica pomalo dosadna ruta.
stipe:
triba si produziti do drnisa, pa na roski slap, benkovac, biograd...
puno lipsi krajolik i ima dobrih zavoja. tu cmo cura i ja gustali i to sve na 50tici :D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju