Ostalo > Chat house
ZADAR chat
Gianelli extra77:
a ja i on nemamo vozacke.a zna koji put ali pobignes ako mozes jos nas nisu zaustavili.a i ako si maloljetan i zaustave te ne brini jer ide na sud i prva dva puta dobijes opomenu a kasnije dobrotvorni rad tako da nema straha
sikirica:
--- Citat: Gianelli extra77 - 20 Veljača, 2012, 19:43:08 ---a ja i on nemamo vozacke.a zna koji put ali pobignes ako mozes jos nas nisu zaustavili.a i ako si maloljetan i zaustave te ne brini jer ide na sud i prva dva puta dobijes opomenu a kasnije dobrotvorni rad tako da nema straha
--- Kraj citata ---
kako in bizis ako imas tablice, jos su u tebe one velike, ili ih pod guzicu stavis? ili ih nemas XD
Gianelli extra77:
a cujes ako ti je autom di uspijes pobignes.jesu velike su i pod guzicom
sikirica:
--- Citat: Gianelli extra77 - 20 Veljača, 2012, 19:50:12 ---a cujes ako ti je autom di uspijes pobignes.jesu velike su i pod guzicom
--- Kraj citata ---
lolol. mislio sam konkretno ako te vide oni na motoru ili autu oce ic zatobom, ono ako su djubrad?
KO'J VIKNIJE PANDUR
Gianelli extra77:
a u autu ovi neznam bas da oce zamnom bar nisu dosada a na ove na motoru jos nisam naletio fala bogu a cujes jos mi radimo gluposti i sve pa nisu nikad zanama isli
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju