Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (33/350) > >>

speedburn2:

--- Citat: Punisher - 29 Rujan, 2007, 13:15:51 ---
--- Citat: speedburn2 - 29 Rujan, 2007, 13:14:50 ---

--- Citat: Punisher - 29 Rujan, 2007, 12:36:12 ---
Ma i ja izlazim 90% subotom ali eto nisam davno cugao pa ono  :laughing7:

A kad bude pe*er izlazio iz BB kuće ili će ga skinsi izmlatit na smrt ili će ga dočekati snajperski metak :rofll:

--- Kraj citata ---

ma ja bi mu k**ra* na panj i sikirom mac po njemu, svezao ga za prugu gazio ga motorom i pustio da ga vlak pobere

kako ga nemogu mucit ko u punisheru

--- Kraj citata ---
Mislim da bi trebao mnanje vremena provodit za igricom Punisher, mislim da počinje loše djelovati na tebe :rofll:

--- Kraj citata ---

ma to sam igrao prije godinu dana, nemogu je je vise nigdje nabavit, steta

X-Thug:

--- Citat: speedburn2 - 29 Rujan, 2007, 07:51:50 ---ma za to mi netreba nitko   :icon_thumright:, ali nije fora ic sam :skuter:, zabavnije je kad nas ima vise  :biker: :mofa: :skuter: :biker2:

--- Kraj citata ---

ko je ovaj na tomosu??
ma nabijem na k...olac i taj big bradr i sve stanare,nikad to nisan gleda i to je obicno preseravanje...kakva je ta igra punisher,e i ljudi mogli bi danas koji djir jer je lipo vrime

speedburn2:

--- Citat: X-Thug - 29 Rujan, 2007, 13:50:44 ---
--- Citat: speedburn2 - 29 Rujan, 2007, 07:51:50 ---ma za to mi netreba nitko   :icon_thumright:, ali nije fora ic sam :skuter:, zabavnije je kad nas ima vise  :biker: :mofa: :skuter: :biker2:

--- Kraj citata ---

ko je ovaj na tomosu??
ma nabijem na k...olac i taj big bradr i sve stanare,nikad to nisan gleda i to je obicno preseravanje...kakva je ta igra punisher,e i ljudi mogli bi danas koji djir jer je lipo vrime

--- Kraj citata ---

:rofll: :rofll: :rofll:

ma to je samo tako, za primjer

punisher je jako dobra igrica (pucacina)

X-Thug:

--- Citat: speedburn2 - 29 Rujan, 2007, 14:57:31 ---
--- Citat: X-Thug - 29 Rujan, 2007, 13:50:44 ---

--- Kraj citata ---

ko je ovaj na tomosu??

--- Kraj citata ---

:rofll: :rofll: :rofll:

ma to je samo tako, za primjer

punisher je jako dobra igrica (pucacina)

--- Kraj citata ---

a koji si ti od tih i koji je speed i zasto neki idu livo a neki desno

speed:
moj je najsporiji i naruzniji ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju