Ostalo > Chat house
ZADAR chat
Punisher:
Ogulinci što se ne ide petkom navečer vani :laughing7:
Vidim preuzeli postanje na temi dok nas nema, fala fala :raspa:
Big Brother... :puke:
Prvu sezonu gledao najviše - bila nova stvar pa eto, drugu sezonu onako jedino pred kraj dosta jer je bio Zadranin u igri, a ovu treću nikako, samo znam da su uvalili peder*inu unutra... zgadilo mi se
speedburn2:
--- Citat: Punisher - 29 Rujan, 2007, 12:36:12 ---Ogulinci što se ne ide petkom navečer vani :laughing7:
Prvu sezonu gledao najviše - bila nova stvar pa eto, drugu sezonu onako jedino pred kraj dosta jer je bio Zadranin u igri, a ovu treću nikako, samo znam da su uvalili peder*inu unutra... zgadilo mi se
--- Kraj citata ---
ide se ali kako kad, vise manje subotom
ma ovaj BB je totalna glupost, a onog pedera bi isuska ko mladog majmuna :zmaj:
nije mi jasno kako muski moze mazat muskog, mislim moze ali to je :puke:
Punisher:
--- Citat: speedburn2 - 29 Rujan, 2007, 13:04:13 ---
--- Citat: Punisher - 29 Rujan, 2007, 12:36:12 ---Ogulinci što se ne ide petkom navečer vani :laughing7:
--- Kraj citata ---
ide se ali kako kad, vise manje subotom
ma ovaj BB je totalna glupost, a onog pedera bi isuska ko mladog majmuna :zmaj:
nije mi jasno kako muski moze mazat muskog, mislim moze ali to je :puke:
--- Kraj citata ---
Ma i ja izlazim 90% subotom ali eto nisam davno cugao pa ono :laughing7:
A kad bude pe*er izlazio iz BB kuće ili će ga skinsi izmlatit na smrt ili će ga dočekati snajperski metak :rofll:
speedburn2:
--- Citat: Punisher - 29 Rujan, 2007, 12:36:12 ---
A kad bude pe*er izlazio iz BB kuće ili će ga skinsi izmlatit na smrt ili će ga dočekati snajperski metak :rofll:
--- Kraj citata ---
ma ja bi mu k**ra* na panj i sikirom mac po njemu, svezao ga za prugu gazio ga motorom i pustio da ga vlak pobere
kako ga nemogu mucit ko u punisheru
Punisher:
--- Citat: speedburn2 - 29 Rujan, 2007, 13:14:50 ---
--- Citat: Punisher - 29 Rujan, 2007, 12:36:12 ---
--- Kraj citata ---
ma ja bi mu k**ra* na panj i sikirom mac po njemu, svezao ga za prugu gazio ga motorom i pustio da ga vlak pobere
kako ga nemogu mucit ko u punisheru
--- Kraj citata ---
Mislim da bi trebao mnanje vremena provodit za igricom Punisher, mislim da počinje loše djelovati na tebe :rofll:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju