Ostalo > Chat house

ZADAR chat

<< < (32/350) > >>

Punisher:
Ogulinci što se ne ide petkom navečer vani  :laughing7:

Vidim preuzeli postanje na temi dok nas nema, fala fala :raspa:

Big Brother...  :puke:

Prvu sezonu gledao najviše - bila nova stvar pa eto, drugu sezonu onako jedino pred kraj dosta jer je bio Zadranin u igri, a ovu treću nikako, samo znam da su uvalili peder*inu unutra... zgadilo mi se

speedburn2:

--- Citat: Punisher - 29 Rujan, 2007, 12:36:12 ---Ogulinci što se ne ide petkom navečer vani  :laughing7:

Prvu sezonu gledao najviše - bila nova stvar pa eto, drugu sezonu onako jedino pred kraj dosta jer je bio Zadranin u igri, a ovu treću nikako, samo znam da su uvalili peder*inu unutra... zgadilo mi se

--- Kraj citata ---

ide se ali kako kad, vise manje subotom

ma ovaj BB je totalna glupost, a onog pedera bi isuska ko mladog majmuna  :zmaj:

nije mi jasno kako muski moze mazat muskog, mislim moze ali to je  :puke:

Punisher:

--- Citat: speedburn2 - 29 Rujan, 2007, 13:04:13 ---
--- Citat: Punisher - 29 Rujan, 2007, 12:36:12 ---Ogulinci što se ne ide petkom navečer vani  :laughing7:

--- Kraj citata ---

ide se ali kako kad, vise manje subotom

ma ovaj BB je totalna glupost, a onog pedera bi isuska ko mladog majmuna  :zmaj:

nije mi jasno kako muski moze mazat muskog, mislim moze ali to je  :puke:

--- Kraj citata ---
Ma i ja izlazim 90% subotom ali eto nisam davno cugao pa ono  :laughing7:

A kad bude pe*er izlazio iz BB kuće ili će ga skinsi izmlatit na smrt ili će ga dočekati snajperski metak :rofll:

speedburn2:

--- Citat: Punisher - 29 Rujan, 2007, 12:36:12 ---

A kad bude pe*er izlazio iz BB kuće ili će ga skinsi izmlatit na smrt ili će ga dočekati snajperski metak :rofll:

--- Kraj citata ---

ma ja bi mu k**ra* na panj i sikirom mac po njemu, svezao ga za prugu gazio ga motorom i pustio da ga vlak pobere

kako ga nemogu mucit ko u punisheru

Punisher:

--- Citat: speedburn2 - 29 Rujan, 2007, 13:14:50 ---

--- Citat: Punisher - 29 Rujan, 2007, 12:36:12 ---

--- Kraj citata ---

ma ja bi mu k**ra* na panj i sikirom mac po njemu, svezao ga za prugu gazio ga motorom i pustio da ga vlak pobere

kako ga nemogu mucit ko u punisheru

--- Kraj citata ---
Mislim da bi trebao mnanje vremena provodit za igricom Punisher, mislim da počinje loše djelovati na tebe :rofll:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju