Tehnički kutak > Tuning skutera

napokon auspuh

<< < (5/6) > >>

popovec:
ok linkovi i slikice su puno pomogle zahvaljujem.....znaci u subotu navecer ili nedelju ocekujte video moje prdekalice naravno ak slozim....ak nist drugo barem budem se malo zmazal pa budem mogle reci da sam nekaj probal ali da nije islo  :laughing7:
 :headbang:

igor.sb:
lako za spuh i role, to nije nikakav problem

malo veca jebada je promjenit federe na kvacilu

najlakse ces promjeniti ovako kao mr J http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=3334.30

popovec:
 :icon_scratch: kaj nebudem ja moro mijenjati samo onaj centralni i umjesto postojecega stavljati onaj bijeli ako se nevaram...kaj budem i ove male moro mijenjati...  :sad1: malo me prpa rastavljat kumplung ali nema veze nekak budem ak ne ima vas dosta tu na forumu pa budem poslikal i poslo na forum da rijesite problem..ali ipak sam ja vrstan mehanicar  :laughing7:  :drunken_smilie: vjerujem u sebe i svoje sposobnosti.....vama se to cini kao lak posao ali ja to nikad nisam radio gledo par puta a sad je doso red i na mene hihi....sve bude ok vec bude runner picil po sesvetama silom ili milom....  :headbang:

igor.sb:
ostavis seriski centralni, mjenjas male federe jer njih dobijes sa spuhom, centralni ne

popovec:
 :confused5:  :confused5: ja mislio da se mjenja onaj centralni....pa jel bi i njega trebalo mjenjati....da odma sve kupim da nejdem dvaput....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju