Tehnički kutak > Tehnička pitanja
runner i cudan zvuk
EmirF121:
Jeste otvoreno je. ;D Koji ležajevi da znam šta da skidam, odvrćem... gdje se nalaze i tako to? :dontknow:
I još nešto, nakon duge vožnje, kad stanem kad se zagrije ono pravo, čuje se baš iz variomata kako se nešto okreće, valjda se remen čuje, baš ono kao da nešto klizi lagano, snimit ću i to pa ću stavit...
dino_180:
ovo su ti na srki ležajevi jer tak se ne čuju rolice.bar mislim da su ležajevi jer čudno zavija.rolice ti se čuju više kao da u mlincu melješ kavu il kaj ja znam.probat ču ja danas svog snimit al sumnjam da če se na mobu čut zbog zvuka motora.
suman_aprilia:
malo razmislite ljudi o tome da je napiso da je iso jedan dio po bijeloj cesti a znate da to i cimanje stete lezajevima a i po zvuku bi rekao da su ležajevi tako da provijeri...znaci prvo skines vidu dole na bloku kod kotaca za ispustit ulje,zatim skinu kvacilo i onda onaj poklopac sa za prijenosom skines zatim skines lezajeve i vrtis ih ako zuje oni promijeni ako ne vrati i trazi dalje problem... ???
EmirF121:
Ovako, znači pošto sam skinuo točak i deklo a opet se čuje znači da mogu biti ležajevi rilice i koji još ležajevi ostaju? Možete li mi postaviti link sa ove stranice koji su to ležajevi, nekako ih označiti ili mi jednostavno reći brojeve?
http://www.oemmotorparts.com/oem4.asp?M=Aprilia&T=SR%20R%20-%20R%20Factory%20%2050&Y=2008&L=AP_SR10
igor.sb:
trebo si upaliti bez remena, da eliminiras sve osim lezajeva radilice
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju