Tehnički kutak > Tehnička pitanja
runner i cudan zvuk
EmirF121:
Kod mene ista stvar na SR-ki. Imam 4500km nikad ništa mijenjano, ali sad ću mijenjat rolice, opruge kvačila, remen, pa ćemo vidjet... Prvo sam mislio da je ležaj u točku, međutim skinem točak opet ista stvar... :dontknow:
Go-Go RUNNER:
--- Citat: EmirF121 - 13 Lipanj, 2010, 23:38:51 ---Kod mene ista stvar na SR-ki. Imam 4500km nikad ništa mijenjano, ali sad ću mijenjat rolice, opruge kvačila, remen, pa ćemo vidjet... Prvo sam mislio da je ležaj u točku, međutim skinem točak opet ista stvar... :dontknow:
--- Kraj citata ---
to su rolice razlog kao što dino_180 kaže to mi je reklo i par ljudi..... ma rano ti je još išta mjenjat na 4500
ja sam na 12000 na runneru mjenjo remen,klizače,mikro remen, i rolice sam isto mislio stavit nove ali i ove još u njemu su kao nove
tako da nemaš potrebe ništa dirat
sunceko:
Jel netko može snimiti taj zvuk mobom pa staviti na youtube da vidim jel isti zvuk kao kod mene..
Ja sam stavio nove rolice klizače i remen jer me to iritiralo, malo sam počistio cjelo kučište ali zvuk je i dalje ostao isti..
Kod mene se krckanje čuje kad dam gas a motor još stoji na mjestu, znači kvačilo još ne ulovi pa tako se daju eliminirati lager kotača i lageri zupčanika..
Pregledavao sam i onaj mali lager na poklopcu, ali i on mi se čini ok.
A ovo za krunu. Jel to govorite o onom polumjesecu od kurble
EmirF121:
Ma ja uskoro stavljam Reverse a zato idu rolice, kevlar, i opruge...
A evo s čim ja imam problema, znači ovo pištanje se kasnije u vožnji pretvori u lupkanje i to "mljevenje"...:
igor.sb:
fino ti se lazajevi cuju
bas zdravo onako
jel to otvoreno deklo, sve mi mracno, ma sve je to dobro, ne ronda to tako jako :toothy11: kako zna
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju