Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Italjet Formula 50 projekt (YASUNI on the road)

<< < (14/29) > >>

dzeky:
ljudi moram radit za pocetak 2,5% jer je novo,a poslije cu 2% :glasses9:  Evo neke slikice i video,a ne hvata mi bas odmah u startu,to cu probat stavit serijski centralni(sada je plavi polini) ili mozda bi trebalo sustice kvacila tvrde :dontknow: Ali ljudi kad uhavati ide ko lud,stvarno sam se iznenadio :icon_biggrin: :headbang: :icon_thumright: Ali ljudi neznam zasto mi se grije,skinut je termostat al imislim da radi toga nema veze,jos sam mislio da se prije grijao zato sto su bili losi lezaji vodene i to sam promjenio ali opet se grije,evo ima video pa cete vidjet kako se cuje kad vrti malo cudno nekako :dontknow: mozda mi je i kiler sjeban :frajer:

Uploaded with ImageShack.us

vodena video:
http://tinypic.com/player.php?v=2yw7st5&s=3

:hello:

dzeky:
sto mislite zasto se grije,a napravljena je reparacija vodene,sat mi laze nekih 10-12 stupnjava ali baca mi u crveno cager,planiram da ugradim jedan ventilatoric :icon_scratch:

Aerox007:
moguce da je zbog smjese ili nisi dobro odzracio, ili crijeva krivo spojio :dontknow:

dzeky:

--- Citat: Aerox007 - 01 Kolovoz, 2010, 17:37:03 ---moguce da je zbog smjese ili nisi dobro odzracio, ili crijeva krivo spojio :dontknow:

--- Kraj citata ---

ma ozraceno je i crijeva spojena ok :laughing3:

Aerox007:
Kaj se to meni cini ili ti jos uvjek imas lulicu u airboxu????

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju