Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Italjet Formula 50 projekt (YASUNI on the road)
steeef:
tu izgleda ko da imaš još uvijek malo više goriva neg treba...al nije još začađena kolko treba da se vidi kak treba..
deni ju natrag gore i proteraj ga bar nekih 10,15 km da se svječka oboja kak treba pa pogledaj :icon_thumright:
LukyGS:
--- Citat: dzeky - 31 Srpanj, 2010, 16:04:22 ---evo ljudi problem je rijesen,vakum je stavljen novi i sve je ok.Evo svjecica je suha i donekle ok boja ali zasto mi baca na auspuh crnu tekucinu :icon_scratch: :icon_thumright: Dizna je 68 ali mislim da bi trebala i manja :dontknow: sto kazete
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
--- Kraj citata ---
Baca ti crnu tekucinu zbog viška ulja koje ne može sagoriti pre bogata je!. Radi malo slabiju smjesu i nece ti bacati!.
lunic:
Pusti ga da radi jos malo tj. zagrij ga. Najvjerovatnije ti je auspuh pun ulja jos od slaganja masine i jos od prije kad ti je prelijevalo. Meni je isto tako bilo, smjesa ustimana a iz spuha izlazilo ulje. Napravio sam nekih 20 km i vise nema nikakve tekucine.
walkay:
Nesekiraj se previse zbog toga, pazi nije ti razraden kit nek ima vise ulja nego nista! Dok traje razrada 2.5% pa kasnije dosta i 2%! :icon_thumright:
Napravi film, jedva cekam da vidim kako ide!
wonderkid:
i kupuj i stavljaj polusintetiku
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju