evo ovako ljudi,karburator je napokon ustelan,danas je bio ljep dan pa sam ga uspio sredit.Znaci bio mi je problem sto mi je na leru uzasno mokra svjecica bila i problem je rijesen sto sam stavio klipic 40 a bio je 30 i zahvaljujem igoru sb sto mi je predlozio da probam s klipicem rijesit problem
Svjecica je odlicne boje,sutra mozda uslikam. E sad dolaze jos neki problemi
ovako, kad dajem gas on odlicno prima i ne trokira niti se gusi nego kad pustim malo gas na 2/4 gasa on izgubi malo na snazi,kazem svjecica je odlican tako da mislim da vise nije do karb tj da se ne gusi,nego jednostavno padnu okretaji i onda moram opet pun gas dat da primi. E ja sad sumljam da je do prijenosa,trenutno je na njemu plavi polini centralni i najtvrde sustice.Neka mi netko kaze sto da napravim s prijenosom
To je recimo prvi problem,drugi problem bi bio pregrijavanje,znaci vozim ga pun gas on skoci u crveno
i onda se brzo vrati u normalu kad pustim gas,na vodenoj sam promjenio lezaje i propeler ali on se opet grije,ja sumljam da je problem u kileru,ali kad drzim ruku na kileru onako je ok temperatura
Dali bi rijesio problem s stavljanjem ventilatora na kiler,vidio sam na netu isit projekt na netu i vidim da je stavljen ventilator,ima li tko tu pametnu za reci
Ljudi pomazite