Tehnički kutak > Garaža
Kymco S8 by: Sandy
Faba:
--- Citat: sandy_s8 - 12 Lipanj, 2010, 09:07:02 ---Da, ne izgleda lose, dosta je slican mom, pa jel bi sa tim dobio neke bolje preformanse (krajnju i ubrzanje)? jel ima smisla uzet taj
--- Kraj citata ---
Dobio bi bolje performanse,puno bolje.Kak veli ekipa s foruma imas isto ubrzanje ko s tt-om ili zx-om(znaci puuno bolje nego sa serijskim),ali malo manju krajnju zato sta LV Touring ipak nejde toliko u okretaje na max brzini ko ZX.
Inace prekrasan skut,posebno u bijeloj boji :icon_thumright:
Cobra:
Cuj nemas neki izbor za Kymco ev dosao je Stage 6 PRO spuh imas Tecnigas,Hebo,Leo Vince,Laser... uglavnom imam isti skuter probao sam svakakve kombinacije max po GPSu 88,3km/h bez kita,uglavnom evo ti tema od mog pa pogledaj http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,19102.0.html
sandy_s8:
--- Citat: Faba - 12 Lipanj, 2010, 09:49:23 ---Dobio bi bolje performanse,puno bolje.Kak veli ekipa s foruma imas isto ubrzanje ko s tt-om ili zx-om(znaci puuno bolje nego sa serijskim),ali malo manju krajnju zato sta LV Touring ipak nejde toliko u okretaje na max brzini ko ZX.
Inace prekrasan skut,posebno u bijeloj boji :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Znaci ako sam dobro razumio sa tim auspuhom bi dobio ubrzanje i malo krajne brzine? ako je tako onda je to to, jer krajna mi nie toliko zanimljiva, sad motor po ravnom ide 70-75, znaci odprilike ako bi sa auspuhom isao 80 max meni je to dovoljno za pocetak
--- Citat: Cobra - 12 Lipanj, 2010, 12:35:57 ---Cuj nemas neki izbor za Kymco ev dosao je Stage 6 PRO spuh imas Tecnigas,Hebo,Leo Vince,Laser... uglavnom imam isti skuter probao sam svakakve kombinacije max po GPSu 88,3km/h bez kita,uglavnom evo ti tema od mog pa pogledaj http://www.mojskuter.com/forum/index.php/topic,19102.0.html
--- Kraj citata ---
Ma imam nekad kasnije u planu i kit stavit, sad ocu redom da krenem, svidja mi se kako si odradio ovo za tablicu, ja sam skontao gore da napavim malu da stoi na istom polozaju kao ova sad, uskoro cu to odradit pa cu bacit slike.
Jos mi recite kod koga da narucim Leo Vince touring za moj skut i koja bi okvirna cijena bila sa dostavom?
Faba:
dobio bi i dosta krajnje i dosta ubrzanja,ali opet maalo manju krajnju nego sa ZXom...uglavnom da ne kompliciram skuter ce ti se preporodit :icon_thumright:
abuser:
Vidio si slike pa nema potrebe da i ja uploadam... :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju