Tehnički kutak > Garaža
Kymco S8 by: Sandy
abuser:
Kakav kratak prijenos? Onda ga ima i Aprilia i Gilera jer mi skuter ide isto ko i one (čak je mrvicu brži).
Obavezno se riješi originalnog auspuha - pun je pregrada (eko norme i sl.) i guši skuter. Stavi neki rezonantni auspuh (ja stavio Leo Vince ZX i rolice koje idu s njim) i skuter se preporodio: 78-80 km/h po GPS-u (i po vurici jer mu je vurica jako točna). Naravno, promijenjena i dizna sa serijske 70 na 82 (dobije se prilikom kupnje skutera).
sandy_s8:
Meni sad po satu ide 75, nisam probao koliko je to po GPS-u. sutra cu probati bas da vidim, mozes li molimte staviti sliku svog motora da vidim kako izgleda sa tim malim auspuhom, jesi dobio sta na ubrzanju ili samo krajnju?
abuser:
Dobio i na ubrzanju i krajnju. Sa mnom je motor išao 62-65 km/h (ipak imam 100+ kg).
Snimim skuter sutra po danu da se dobro vidi.
marko_AeRoX:
ako ti se ne sviđaju ovi "zafrknuti" auspuhi mozes uzet Leo Vince Touring... po performansama je u kategoriji zx-a, a izgled mu je odlican... :icon_thumright:
sandy_s8:
Da, ne izgleda lose, dosta je slican mom, pa jel bi sa tim dobio neke bolje preformanse (krajnju i ubrzanje)? jel ima smisla uzet taj
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju