I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
danas sam videl to uzivo... to je takvo smece... jedino tak smotani covek ko proof more dati tak velike peneze za takvo smece... al dobro, njemu to nije problem kad ima penez na bacanje... samo naprijed proof, sad si kupi jos i jugica i onda si car...
jesi ti prodao micu ili....i?
što se tiče plavih lampica, osim što izgleda seljački(iako neću ulazit u to), preporučujem da skineš i zbog debljine svog novčanika, jer ako naletiš na budalu policajca onda te može jebat zbog toga i naljepit ti finu kaznu koja ti definitivno ne treba
:icon_scratch:kao prvo OVO NISU PLAVE POZICIJE NEGO BIJELE PO 10000000 PUT TO PONAVLJAM ...isto tako mi je na roxu izgledalo na slici...sta moram vam snimat da vidite da su bijele?? protiv sam seljo tuninga inace..
Opa, Marko više nije dijete, on je postao muškarac
ako je ovo moje plavo kaj je onda ovo??ovakve iste imam sada.. BIJELE!!!!!!!!!!!
nema to veze idi promjeni gdje god si to uzeo jer svijetli plavo ja nekidan sebi isto uzimao bijele i čovjek u trgovini isproba i 1 svjetli bijelo a druga zeleno i da mi jos jednu novu koja svijetli bijelo jer je ovo plavo idi samo u trgovinu gdje si kupio i reci da svjetli plavo tako je i meni bilo!
kaj ti ozbiljno ne vidis? ja ga zajebavam, al ovo je fakat bijelo... samo kaj je to ona bright boja koja vuce na plavkasto... i to smije imati...
na slici je to plava boja ako ti ne vidis onda si daltonista a sad ja nz kako je uzivo mozda je uzivo drugacije!
pa to samo tak izgleda... to je bright white