Tehnički kutak > Tehnička pitanja

NOS za skutere

<< < (8/9) > >>

drift KING:
evo da nesto razjasnimo u vezi onoga "neki bi stavljali nitro na skut a nemaju ni mid-race setup " kao prvo ja nigdje nisam spominjao da zelim mecati nos na skutera nego sam pitao kako to funkcionira,koliko kosta itd. kao drugo imam malgutija phantom(kupija prije 3dana) i na njemu mid-race setup i trece hvala na razumjevanju! drugi put bolje procitajte sto se trazi

Aerox007:

--- Citat: ForRace3 - 11 Lipanj, 2010, 15:53:34 ---hahahaha i o kakvom kvarenju masine sa boostom pricate??
Decki, sramotite se...radje sutite, majke mi moje da sam moderator i da pisete takve gluposti sve bi vas iskljucio sa foruma... :happy6:

--- Kraj citata ---

da smo svi pametni ko ti nebi nam trebal ovaj forum niti bi ova tema bila otvorena

igor.sb:

--- Citat: ForRace3 - 11 Lipanj, 2010, 15:53:34 ---hahahaha i o kakvom kvarenju masine sa boostom pricate??
Decki, sramotite se...radje sutite, majke mi moje da sam moderator i da pisete takve gluposti sve bi vas iskljucio sa foruma... :happy6:

--- Kraj citata ---

glavni si  :headbang: :headbang:

pralas:

--- Kraj citata ---
ali nisi moderator :laughing3:

ForRace3:
A jebiga, i iskreno nebi htio bit moderator jer bi bio preokrutan za sve gluposti aj bok, ne vracaj se vise na ovaj forum :))
Ajde dosta off-a...da nebi pravi moderatori poludili i mene tako istjerali  :confused5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju