Tehnički kutak > Tehnička pitanja
NOS za skutere
ForRace3:
aha, ali stvarno neznam vise dali bi se smijao na neke provale ili plakao...s jedne strane je glupavo sto govore s druge mi ih je zao kako se sramote...
Crazy Kuree:
možda se isplati uzet taj veliki od dopllera, al od malossija onaj mislim da se uopće ne osjeti ništa na midrace
marko_AeRoX:
--- Citat: ForRace3 - 11 Lipanj, 2010, 15:50:48 ---Sta kenjate svi protiv boost bottlea?
Jeste ga isprobali?
Siguran sam da velika velicina ga nikad nije ni drzala u ruci a kamoli imala na svom skuteru...ne kenjajte...
Nisu ni talijani glupi cim na svaki midrace/high end stave boost...pogotovo onaj od Dopplera ogromni, 43€ dodje...
Ali i dalje stoji da na base ga nema smisla stavljat...
Ja sam ga stavio nakon sto sam na novo slozio masinu i mogu samo reci da je za tu kolicinu novca predobra stvar...kosta 26-28€ stvarno fora izgleda i daje ti benzine nakon prikupljanja (postupak mi se neda opisivat..imate u temama) i dobijes puno bolji odaziv na gas.....sve to za 180kn...
A za Nitro, preseravanje..GERMAN tuning....nema smisla pricat o tome, a kao sto kaze aeroxtuning neki pricaju o tome a nemaju ni base..hahahahah koji kralj :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
to sam ja gore naveo... cini mi se da si i ti bio u onoj temi di smo pricali o tome... i dosli smo do zakljucka da dolazi do izrazaja jedino na midrace i high-end masinama...
ForRace3:
dada ja sam taj!
I mene je zanimalo dali to ista pomaze, i kazem ti da sam se iznenadio (STAGE6 sam uzeo, plave boje)
I sadrzaj paketa je dosta dobar ;)
A onaj Doppler je dobar, al je stvarno glomazan jbt....cijelu kadu trebas izrezat radi njega, dobro da ga u dzep ne stavis dok se vozikas....onaj malossi mi se ne svidja jer non stop pumpa (pokazuje da radi :D)...sta ce mi mala harmonika na skuteru? hahahahahahahaa
marko_AeRoX:
--- Citat: ForRace3 - 11 Lipanj, 2010, 17:19:53 ---dada ja sam taj!
I mene je zanimalo dali to ista pomaze, i kazem ti da sam se iznenadio (STAGE6 sam uzeo, plave boje)
I sadrzaj paketa je dosta dobar ;)
A onaj Doppler je dobar, al je stvarno glomazan jbt....cijelu kadu trebas izrezat radi njega, dobro da ga u dzep ne stavis dok se vozikas....onaj malossi mi se ne svidja jer non stop pumpa (pokazuje da radi :D)...sta ce mi mala harmonika na skuteru? hahahahahahahaa
--- Kraj citata ---
zakaj ne, ako svira? :toothy9: :toothy9:
bas me zanima dal bi imalo ikakvog efekta na serijali...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju