Tehnički kutak > Tuning skutera
Servis na 5tkm hyper 2 pro masina
Cruiser:
huh :icon_scratch:
gdje se tocno nalazi uljna pumpa?
tuljak u karburatoru?
u biti ja bi trebao skinuti skoro sve plastike da bi to provjerio?
Mr J:
--- Citat: Cruiser - 03 Rujan, 2007, 15:27:07 ---huh :icon_scratch:
gdje se tocno nalazi uljna pumpa?
tuljak u karburatoru?
u biti ja bi trebao skinuti skoro sve plastike da bi to provjerio?
--- Kraj citata ---
ma ne...
uljna pumpa ti je odmah ispod variomata, pokraj bendixa... pogledaj malo mojskuter servis...
idu 2 crijeva na nju...
tuljak u karburatoru ti je sredisnji tuljak koji ti otvara i zatvara karburator... na njega ide gas sajla... prolazi sredistem karburatora i okomit je na sredisnji provrt... - sredisnji provrt ti je rupa horizontalna u karburatoru - ona ti odredjuje promjer karburatora, ako je karb 17.5 onda je ona 17.5mm...
Cruiser:
aha! :icon_thumright:
Hrga:
evo i meni treba nesto pojasniti, moram sad servisirat skuter a necu ga vozit u servis da mi ga netko besplatno nudi evo ovako ovo moram napraviti:
Provjeriti i ocistiti:
Klip, Glavu cilindra, Ispušni otvor- ovo dvoje znam ali trece ne
Treba provjeriti i podmazati: tu mi sve treba pojasniti
Pokretnu pogonsku površinu i igličasti ležaj pogonske remenice.
Pokretnu pogonsku površinu i osovinu pogonske remenice.
Zglobne stezač osovine pedale za pokretanje i pogonske spone.
Treba promjeniti:
Ulje u kutiji prijenosnika- to znaci ulje u getribi. Ja imam samo jedan saraf tamo di se ispusta ulje, jer kroz njega i ispustam i uljevam novo ulje?
Pogonski remen ovaj ima 4k km jer ga treba mjenjat, mislim on je dobar jos ali ako ga je dobro promjenit promjenit cu i dal da stavim kelevar ili serijski
SF2osk:
--- Citat: Hrga - 09 Rujan, 2007, 23:13:11 ---
Treba promjeniti:
Ulje u kutiji prijenosnika- to znaci ulje u getribi. Ja imam samo jedan saraf tamo di se ispusta ulje, jer kroz njega i ispustam i uljevam novo ulje?
--- Kraj citata ---
mi na peugeot masinama imamo samo jedan saraf za ulje u getribi...i mene muci to pitanje???
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju