Tehnički kutak > Tuning skutera

Servis na 5tkm hyper 2 pro masina

<< < (4/4)

P.A.L.A.C:

--- Citat: igor.sb - 10 Rujan, 2007, 17:30:17 ---
--- Citat: popovec - 10 Rujan, 2007, 15:15:10 --- budem i ja kupil kevlara jer je ovaj vec stvarno dao svoje...

--- Kraj citata ---

sta ce ti on, seriski mama

das 250kn kevlar, pa nek ti pukne za 200km, stas onda

--- Kraj citata ---

tako je, ili onda uzmi ako bas oces malossi, uzmi special belt.  :glasses9:

Trinad:

--- Citat: Mr J - 10 Rujan, 2007, 09:32:32 ---lagano podmazati bolcn od varijatora...

--- Kraj citata ---

Mr J jel moš ovo malo objasniti? Neki dan sam stavljao prsten/blokadu na osovinicu i nisam imao pojma s čim podmazati (taj bolcen po kojem ide pomična polutka) pa sam podmazao sa malo litijeve masti, onako u tragovima?  :icon_scratch:

Kanali rolica su dosta prljavi, šta temeljito očistiti i obrisati?

R@kija:

--- Citat: Trinad - 12 Siječanj, 2010, 23:19:20 ---Mr J jel moš ovo malo objasniti? Neki dan sam stavljao prsten/blokadu na osovinicu i nisam imao pojma s čim podmazati (taj bolcen po kojem ide pomična polutka) pa sam podmazao sa malo litijeve masti, onako u tragovima?  :icon_scratch:

Kanali rolica su dosta prljavi, šta temeljito očistiti i obrisati?

--- Kraj citata ---

ček..ti si bolcnu variomata(di su rolice)..tj. onaj komad po kojem remen ide podamzo ???

utore di dojdu rolice pobrisi samo i to je to!

neer:
ma te litijeve masti u jako malom sloju nanjeti na bolcnu vjerojatno je na to mislio ali nema svrhe kad ce se masnoca od temperature poacat po deklu remenu i ostalom...bolje ostavi da je suho  :icon_thumright: taj dio gdje ulazi bolcna u variomatu je od mesinga nema potrebe podmazivat

dino_sk:
ma samo svjecicu promjeni ako oces , ako pali super nemas potrebe ni to
remen nemas potrebe , mom je 15000km serijskom

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju