Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pojačalom bokte pojačaš smjesu gorivanit si rekao koa termo grupa nit si rekao karb nit si rekao koja dizna je sadbokte lud si
da neotvaram novu temu ...imam slicno pitanje...zanima me kako mogu postelat da mi ima malo bolju smjesu dobiv premalo goriva ..pa me zanima kako to malo pojacat??
neznam zas se pravis ludim tu...prije 2 tjedna kad si dovezo sr sam sto nisi otvorio temu kak se skida maska npr....ostavi decka na miru..fino je pito kak se sta radi..[/quoCitat: driv€r - 08 Lipanj, 2010, 07:46:30šta se ti tu čovjeku kurčiš.....šta ima veze što nije rekao koji motor ima i koji setup sad si ti tu najpametniji i sve znaš?te]kakvo pitanje takav odgovor, tko će mu šta reć kad ne zna setupko da sam ja pitao koje rolice a nisam rekao dal imam serijski il rezonantni spuhget low u 2
šta se ti tu čovjeku kurčiš.....šta ima veze što nije rekao koji motor ima i koji setup sad si ti tu najpametniji i sve znaš?
Skines poklopac karburatora, izvadis pazljivo iglicu i stavis granicnik na srednji zarez i sve lepo vrati