Tehnički kutak > Tehnička pitanja
zapalit cu skuter hitna pomoc...
mario.m:
bobina ti paše od većine piaggio ili gilera a namotaje treba skinut pa vidjet koliko namotaja i kakav utikać imaš, ima neki sa kratkom i dugom žicom okrugli i kvadratni đek. Prije shopinga probaj posudit bobinu od nekog, to ti je barem jednostavno imaš 5 šarafa za odšarafit
vekyyy:
vidio sam da netko na forumu prodaje za 100 kn.. a bil se bombina dala popravit ili kog boga?
mario.m:
--- Citat: vekyyy - 08 Lipanj, 2010, 15:20:18 ---vidio sam da netko na forumu prodaje za 100 kn.. a bil se bombina dala popravit ili kog boga?
--- Kraj citata ---
jok moraš mjenjat, bez uvrede nikome ali bobinu kad kupiš i novu neznaš koliko dugo bu radila a kad kupiš polovnu može radit 5 godina ili 5 dana. Tak sam se ja zahebal pa sad imam jednu viška doma (novu) ali čeka da ova druga nova da svoje :frajer:
vekyyy:
evo sada sam pokusao opet upalit.. prvi put kada sam zakurblao iskrtu je bacio.. i sada poslje opet nista
zipst:
sve ti je receno, ako si prominija svicicu, posudi negdi bobinu da nekupujes bzvz, ako je i s drugom isto, onda je do namotaja, nema bit sta drugo. tj cetvrto :toothy12:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju