Općenito > Propisi

prometna nesreca-oduzimanje tablica

<< < (2/5) > >>

Hrvoje_40:

--- Citat: oki1983 - 07 Lipanj, 2010, 18:11:48 ---hm...stvar je u tome da motor nije vozio vlasnik negod druga osoba koja nije imala potrebnu kategoriju,plus sto je imao alkohola (pobrao ovcu).
i sad frend koji je vlasnik motora kaze da nije dobio nikakav papir da su mu oduzete tablice...i sta da sad radim,niti ga mogu odjavit,niti ga mogu registrirat

--- Kraj citata ---
pa pitaj toga koji je vozio gdje su mu tablice?

oki1983:
vozanc je zavrsio u hitnoj,ali doma nije dobio nikakvu potvrdu o oduzimanju tablica

Hrvoje_40:

--- Citat: oki1983 - 07 Lipanj, 2010, 18:11:48 ---hm...stvar je u tome da motor nije vozio vlasnik negod druga osoba koja nije imala potrebnu kategoriju,plus sto je imao alkohola (pobrao ovcu).
i sad frend koji je vlasnik motora kaze da nije dobio nikakav papir da su mu oduzete tablice...i sta da sad radim,niti ga mogu odjavit,niti ga mogu registrirat

--- Kraj citata ---
ako je bio pijan (pod utjecajem alkohola) i još nije imao vozačku dozvolu važeću za tu kategoriju normalno je da mu je policija oduzela tablicu kako ne bi mogao nastaviti vožnju. Ta ista tablica ako mu je oduzeta mora biti u policijskoj postaji pod čijom nadležnošću je mjesto gdje se nesreča dogodila.  ;D

oki1983:
mislim da nisu imali potrebe oduzimatitablice jer vozac kao ni motor nisu bili vise u voznom stanju

Hrvoje_40:

--- Citat: oki1983 - 07 Lipanj, 2010, 18:33:05 ---mislim da nisu imali potrebe oduzimatitablice jer vozac kao ni motor nisu bili vise u voznom stanju

--- Kraj citata ---
onda mu je tablica vjerovatno otpala pri sudaru. Pričekaj još neko mišljenje ali mislim da bi trebao prijaviti gubitak tablice  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju