Općenito > Propisi
prometna nesreca-oduzimanje tablica
oki1983:
pozz!
ovak,kupio sam motor od frenda,on je imao prometnu,na motoru nema tablica,za vrijeme prometne nesrece su bile gore.....i kaze on meni da ih je valjda policija uzela(ne znam zasto bi ti oni skidali tablice),ali da nema nikakvu potovrdu da su tablice na policiji,i tak sad ne mogu odjavit motor,jos zena koja radi na salteru u policiji nije nasla tamo tablice,kao nema ih!kako odjavit motor sad?da li da se napravim blesav i prijavim da mi je nestala tablica ili sto?
jer po novom zakonu ako 15 dana nakon isteka tehnickog i osiguranja dobivas kaznu od 700kn......
jel ima netko slicnih iskustava?
Hrvoje_40:
--- Citat: oki1983 - 07 Lipanj, 2010, 17:56:45 ---pozz!
ovak,kupio sam motor od frenda,on je imao prometnu,na motoru nema tablica,za vrijeme prometne nesrece su bile gore.....i kaze on meni da ih je valjda policija uzela(ne znam zasto bi ti oni skidali tablice),ali da nema nikakvu potovrdu da su tablice na policiji,i tak sad ne mogu odjavit motor,jos zena koja radi na salteru u policiji nije nasla tamo tablice,kao nema ih!kako odjavit motor sad?da li da se napravim blesav i prijavim da mi je nestala tablica ili sto?
jer po novom zakonu ako 15 dana nakon isteka tehnickog i osiguranja dobivas kaznu od 700kn......
jel ima netko slicnih iskustava?
--- Kraj citata ---
ja sam čuo (nisam 100% siguran) da je bolje reči da si ju izgubio, onda dobiješ drugu i gotovo. Međutim ako kažeš da ti je ukradena mislim da se onda stvar zakomplicira :icon_scratch:
oki1983:
tak sam si i ja mislio,ali ne znam zasto bi policija skidala tablice sa motora?nisam se dosad susreo sa time
Hrvoje_40:
--- Citat: oki1983 - 07 Lipanj, 2010, 18:05:38 ---tak sam si i ja mislio,ali ne znam zasto bi policija skidala tablice sa motora?nisam se dosad susreo sa time
--- Kraj citata ---
da mu ih je policija uzela morao bi imati nekakav zapisnik ili potvrdu o tome :icon_thumright:
oki1983:
hm...stvar je u tome da motor nije vozio vlasnik negod druga osoba koja nije imala potrebnu kategoriju,plus sto je imao alkohola (pobrao ovcu).
i sad frend koji je vlasnik motora kaze da nije dobio nikakav papir da su mu oduzete tablice...i sta da sad radim,niti ga mogu odjavit,niti ga mogu registrirat
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju