Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Aprilia sr70 PROBLEM POTROSNJA

<< < (4/6) > >>

wonderkid:

--- Citat: Duje-s50 - 29 Lipanj, 2010, 13:31:49 ---Ook ja cu zivit u zabludi i voziti se kao covik a vi reducirajte sajlu gasa cisto toliko da vam moze krenit i nece trositi preko 1 litre. ALi prvenstveno 80% ljudi sta voze skutere ne znaju vozit motor nego samo sanjat o nekom t-maksu koji kosta 85k kn i uzmem 125 i tmax poginio! Govorimo sve o serijali! ja se smatram glupim sto sam spao na usranu 50 i to skutera! pa vi turpijate motore odnosno dizete snagu cilindra pa jos morate oko prijenosa kada je skuter retardiran a namotoru lipo samo dizete snagu motora i sve se osjeti. a aj ti meni reci sta bi ti napravio sputao diznu toliko samo da se na svicici vidi trag benzina i onda se lijepo pregrijava i onda skratis vijek trajanja motora i lijepo ti trosi 3l i naravno nasikas jos da ti trosi ulja samo da bi moga ic! :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---
de nemoj srat,kazes gore ti trosi preko 6l,ja imam roxa 70cc sa 17,5 mm frgom i 90 diznom i vozim se na ful gasu 99% vremena i trosi mi 5l,jel ce mi zato riknut motor jer premalo goriva nedobiva,ne nece ,smjesa mi je jos prebogata i jos bi mogao spustit potrosnju a gore si napisao da si vrtio mopeda na 9k rpm i potrosio 7l,ccovjece pa ja ga vrtim svakodnevno preko 10k rpm,kad odlazi u ibez zna doc do 11,5 k rpm pa i trosi mi manje od 6 l,pa ko je tu glup ja ili ti

JogFromYamaha:
hoces sparat benzin?
jasi bicikla i klaci onda kad ne kuzis da je skut rastelan do daske i da nemas pol blage o tome.
rade daj nekome ko se u to razumije pa nek ti slozi.
covjece ne seri jer da meni 50cc serijala trosi 6-7 litri ja bi ga zapeljao u grabu i zapalio
aj onda objasni kolko trosi moj koji svakodnevno zavrti na 9000 obrtaja s 17 fergazerom  i trosi 2.8 litri
covjece nemas blage kak se stela skuter ni priblizno nemas blage

Duje-s50:

--- Citat: wonderkid - 29 Lipanj, 2010, 13:48:16 ---de nemoj srat,kazes gore ti trosi preko 6l,ja imam roxa 70cc sa 17,5 mm frgom i 90 diznom i vozim se na ful gasu 99% vremena i trosi mi 5l,jel ce mi zato riknut motor jer premalo goriva nedobiva,ne nece ,smjesa mi je jos prebogata i jos bi mogao spustit potrosnju a gore si napisao da si vrtio mopeda na 9k rpm i potrosio 7l,ccovjece pa ja ga vrtim svakodnevno preko 10k rpm,kad odlazi u ibez zna doc do 11,5 k rpm pa i trosi mi manje od 6 l,pa ko je tu glup ja ili ti

--- Kraj citata ---
Za tvoga nisam nista rekao ja se vise necu misat. Vidim da sam otpisan kao DEB...................
POZZ
Puno uspjeha sa smanjivanjem potrosnje  :icon_thumright:

Matej28:
uff...ja mislio moja tema zastarila pa je nisam ni gledao...no ovako...meni je sad malossi kit na njemu, dizna 80 u karbu dellorto od 12 mm, malossi multivar, malossi kvačilo, i jos puno toga...no on zna potegnut do 7 litara..al ide ko lud...pun gas i ide na zadnji..

e ovako..

mene zanima kad bih stavio karburator od 17,5 mm sa diznom 80 koju bi dobio potrosnju i performanse

ja sebi zamisljam ovako. veci karb, vise zraka, vise goriva i automatski cak manja i potrosnja

a manji karb vuce malo zraka a pun k**** goriva veca potrosnja....

:headbang:

animatrix:
tako nekako, ma veci karb i sredit ces sve

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju