Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Aprilia sr70 PROBLEM POTROSNJA

<< < (3/6) > >>

wonderkid:

--- Citat: Duje-s50 - 29 Lipanj, 2010, 12:40:03 ---Isuse lipo sam reko da jace motore mos vozit na opisani nacin ma vozi ti i i pedesetu tako pa neces tako rec s mista! Karburator sam nastelao samo da se zna a ja da mi motor ne trosi mogu lako siknit 12mm i diznu 60. pa ce mi uvrh glave trosit 3l! ja sam sa 13mm karb i diznom 80 na mopedu trosio 7L i vrtio 9k rpm

--- Kraj citata ---
vidim da se s tobom nema smisla raspravljat,zivi u zabludi :hello: :hello:

animatrix:
loool  :o
znaci po tvome prika, ako danas se zelim ganjat, stavit cu 17.5 karb, a sutra ak zelim ustedit moram stavit 12mm jer inace nikako nebih mogao spustiti potrosnju? jea rajt!  :icon_tongue:

Duje-s50:

--- Citat: animatrix - 29 Lipanj, 2010, 13:02:07 ---loool  :o
znaci po tvome prika, ako danas se zelim ganjat, stavit cu 17.5 karb, a sutra ak zelim ustedit moram stavit 12mm jer inace nikako nebih mogao spustiti potrosnju? jea rajt!  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

to nikad nisam rekao! Nastelaj karb ako hoces da ti motor normalno radi i da je smjesa ok! ako hoces da malo trosi nemoj mu davat povise pola gasa ali ja mislim sa 12mm karb i 10ks to mora da je ler na 4k okretaja!

Duje-s50:

--- Citat: wonderkid - 29 Lipanj, 2010, 12:54:43 ---vidim da se s tobom nema smisla raspravljat,zivi u zabludi :hello: :hello:

--- Kraj citata ---
Ook ja cu zivit u zabludi i voziti se kao covik a vi reducirajte sajlu gasa cisto toliko da vam moze krenit i nece trositi preko 1 litre. ALi prvenstveno 80% ljudi sta voze skutere ne znaju vozit motor nego samo sanjat o nekom t-maksu koji kosta 85k kn i uzmem 125 i tmax poginio! Govorimo sve o serijali! ja se smatram glupim sto sam spao na usranu 50 i to skutera! pa vi turpijate motore odnosno dizete snagu cilindra pa jos morate oko prijenosa kada je skuter retardiran a namotoru lipo samo dizete snagu motora i sve se osjeti. a aj ti meni reci sta bi ti napravio sputao diznu toliko samo da se na svicici vidi trag benzina i onda se lijepo pregrijava i onda skratis vijek trajanja motora i lijepo ti trosi 3l i naravno nasikas jos da ti trosi ulja samo da bi moga ic! :drunken_smilie:

animatrix:
s 12mm mislim da ni nebi mogao imati 10ks...
bit svakom karbu je imati idealnu smjesu, 14.7:1 omjer zraka prema kolicini goriva, bio to 12 ili 21mm karb, ako je ustiman tako trosit ce onoliko koliko mu das gasa bez ekstrema koje ti spominjes

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju