Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 50 Limited, DiTech 2003

<< < (18/30) > >>

Spider_Man:
ma kažem skuter je ko nov...sve original i serijski...i uščuvan 100%...to se i vidi...

no ovo je očito sj#bo jer je skidao blokadu i tko zna koliko puta šarafio dok nije navoj zaribao...

Grale:

--- Citat: Spider_Man - 06 Svibanj, 2012, 22:47:25 ---znači vjerojatno bude trebalo skinuti radilicu dole, narezati navoj i drugu maticu...

da pitam, koliko bi taj cijeli dio došao ako opće ima za kupiti? sigurno ko pol skutera  :angry7:

--- Kraj citata ---
tokarenje novog navoja(na manji) bi bilo oko 100 kn,zavisi di kod koga...ali je veći problem u zupcima,jer ak se nedaju popravit onda bi moral drugu radilicu uzimat vjerojatno

Tomi_ZG:
Ili da se eventualno popravi samo navoj i stegne sa kompresorom sve nazad i da moli krunicu da bu držalo,jel ja neznam ko bu one zube više popravil,a radilica za ditecha koliko sam čul nije baš jeftina.

Grale:
pa malosijeva nije sigurno,ali bgm zamjenska je 100€...još ako s njom dolaze i ležaji i semerinzi onda nije ni skupo...
ili ak bi se moglo nać polovnu za parsto kn u oglasima,nznm kolko je to pametno onda

Spider_Man:
znači skupa investicija... u pm  :angry7:

da barem nisam otvarao to, tak bi se i dalje vozio...makar je pitanje do kada

nego, kaj bi se dogodilo ako bi matica popustila? znam da bi bilo blago rećeno sranje...

onda očito moram skinuti radilicu i novi navoj napraviti...za navoj nije problem, imam profi majstora za to  :icon_thumright:  ali tko će skinuti sve to dole...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju