Tehnički kutak > Garaža
Aprilia SR 50 Limited, DiTech 2003
Spider_Man:
znači matica nije original...nego je stavljena neka druga...
ja sam se do sada (3 godine) vozil na ovome...a dobro, napravil sam samo 500-tinjak km...
budući da sam sve skinul dole, prvo mislim sve dijelove počistiti od nečistoća i onda staviti nove...
a kaj se tiče matice, kakvu trebam onda kupiti, onakvu kakva je na slici gore?
Grale:
:dontknow: treba vidjet koji je navoj i koji korak sad...pa onda kupiš neku sličnu originalnoj ali tog navoja...al sve ovisi u kakvom je stanju navoj i zupci(oni su jako loši)
Iwo SR Tuono:
netreba ti matica da i vidio da je narezivan novi navoj, vidi se na samoj radilici da je korak navoja dosta grublji nego original
nažalost kupio si mačka u vreći a na sreću se i dalje možeš voziti tako
Tomi_ZG:
--- Citat: Grale - 06 Svibanj, 2012, 22:32:36 ---čini se da je prethodni vlasnik imal situaciju ko i mi :laughing7: pa je narezival drugi navoj ili ga popravljal nekom fuš metodom...
--- Kraj citata ---
A kaj je najgore koliko vidim na početku teme skuter je SpiderMan kupil sa samo 2380km,stvarno si je neko dal onda truda na novom skuteru da to napravi.
@SpiderMan - pošto nije original matica probaj naći neku sa istim korakom navoja,ali kraću da ne viri tak van ko ova.
Spider_Man:
znači vjerojatno bude trebalo skinuti radilicu dole, narezati navoj i drugu maticu...
da pitam, koliko bi taj cijeli dio došao ako opće ima za kupiti? sigurno ko pol skutera :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju