Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 50 Limited, DiTech 2003

<< < (6/30) > >>

igor.sb:

--- Citat: Spider_Man - 28 Veljača, 2012, 22:06:03 ---e sada mene zanima, jednostavan odgovor...

Da li far od SR150 ide BEZ PREINAKA normalno na SR50? ajmo reći plug-and-play  ;D

I taj far je od stakla i ima kratko/dugo svjetlo, je tako?

Hvala na odogovoru  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

na saraf pase, fizicki izvana isti kao i 50ccm far

leca od kratkog je stalklena, nije plastika kao kod 50ccm, i da ima i dugo

zarulje su obje 55w, h1 dugo, h3 kratko

ne znam da li ditech namotaji to mogu napojiti, ako ne mogu, kratko ide normalno, a dugo preko akua spojis, izvuces prekidac i to e to

Spider_Man:
Evo slika i sa druge strane   :icon_thumright:   ma na drugoj mi se ne sviđa filter za zrak  :toothy9:

Sa uspuhom sam zadovoljan...osim što lijepo izgleda čuje se na kilometre...svi znaju kad idem doma...a to ponekad i nije potrebno  :icon_biggrin:

Auspuh je bio na njemu kada sam ga kupio...a u kutiji sam dobio njegov original, ko nov...

Kaj se tiče blokada, istina htio bi da malo više ide  ;D no kao što sam već rekao, to će smanjiti vijek motora, povećati potrošnju i potrošnju ostalih dijelova...neka me netko ispravi ako griješim?

A sada mene najvažnije...svjetla  :)

znači ovo ide na šaraf, odlično  :icon_thumright:

e sada...ove žarulje su prejake, ne vjerujem na to ditech može pokrenuti...orginal su zajedno 30w, dok ova jedna ima samo 55w....

kaj to nije nitko stavljao?

Spider_Man:
trebam savjet....trebam promijenit rolice jer mi skuter ima turbo rupu  :toothy12:  do 20km...pa me zanima da li bi trebao još nešto promijeniti kad se već to rastavlja?

uzeo bi serijske...znam da bi sa lakšima imao bolji start ali bi mi krajnja bila manja...

B.E.R.O.:
Pretpostavljam da nemas oprugice kvacila??
 :icon_scratch: :icon_scratch:
Treba skuteru okretaja da krene sa tim auspuhom.
Motor ti super vuce ali do 20 ne ide nikako a onda poleti??

Spider_Man:

--- Citat: B.E.R.O. - 06 Ožujak, 2012, 12:34:24 ---Pretpostavljam da nemas oprugice kvacila??
--- Kraj citata ---

kad bi ja skužio kaj je to?  :icon_biggrin:

:icon_scratch: :icon_scratch:

--- Citat: B.E.R.O. - 06 Ožujak, 2012, 12:34:24 ---Treba skuteru okretaja da krene sa tim auspuhom.
Motor ti super vuce ali do 20 ne ide nikako a onda poleti??
--- Kraj citata ---

da...do 20, maks 30 slabije vuče a dosta se dere...a onda ide ko zmaj...

znači, nakon kaj dam gas do kraja, skuter se glasno čuje i treba mu dosta do tih cca 20km/h....a onda ide....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju