Tehnički kutak > Garaža

Aprilia SR 50 Limited, DiTech 2003

<< < (5/30) > >>

Spider_Man:
evo mene da podignem temu  :toothy9:

uglavnom sa skuterom se ništa ne događa...spremljen i dalje u garaži i čeka sunce  :icon_thumright:

pa da nabacim par starijih slikica....

I odmah da postavim pitanje....

znam da je po forumu već bilo puno priča da SR-ka ima slaba svjetla...što sam i sam rekao...znam da se neda staviti jača žarulja jer bi se otopila plastika...znam da one led žarulje ne svjetle nikako...i znam da je najbolje riješenje staviti far od SR-ke 150...

e sada mene zanima, jednostavan odgovor...

Da li far od SR150 ide BEZ PREINAKA normalno na SR50? ajmo reći plug-and-play  ;D

I taj far je od stakla i ima kratko/dugo svjetlo, je tako?

Hvala na odogovoru  :icon_thumright:

[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]

B.E.R.O.:
j#bote sve tri iste slike druga strana motora ne postoji ili je izgrebana??
 ;D ;D

[R]UNNE[R]:
.

ivan_speedy:
Da pitam,jesi li zadovoljan sa auspuhom,ja brijem uzeti isti takav samo sa smeđim topom?!

runner_sp180:

--- Citat: Spider_Man - 08 Lipanj, 2010, 18:20:26 ---A gledajte...i ja bi da ide malo više, tko nebi  :icon_biggrin: no ne želim ništa dirati po kompjutoru...tako je veća vjerojatnost da se nešto zariba, da više troši i ostalo...tako da je najbolji skuter, serijski  :)

--- Kraj citata ---

ne bih se bas slozio oko toga, moj frend isto ima ditecha s blokadom ide isto tako 65-70km/h ali od 50 pa nadalje okretaji mu bolesno rastu i mislim da ga to samo pati, da se to rijesi okretaji se ne bi mijenjali a normalnije bi ubrzavao i imo vecu krajnju.. isto i ovo ako ne zelis vecu brzinu i ako ti je serijala zasto si onda mijenjao auspuh uopce? inace skuter mi se svida, ovaj spiderman look izgleda doktorski  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju