Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
stari tip cdi-a za peugeota je bio do 2003.god jer je moj to godiste a imam stari cdi-razlika je kolko znam da je ovaj novi cdi (zablokiran) malo veci od starog,hocu rec siri je
koliko treba vremena da signal dodje sa pickupa na cdi, da cdi okine signal i da bobina dadne svjecici impuls? da preformuliram pitanje, koliko stupnjeva treba paljenje postaviti prije gmt-a da dobijem savrseno paljenje pri 8000rpm?
odlicno, nist mi nije jasnojurcin citat za bb lc struju
znaci kod mene je najveca dobit do nekih 8500rpm sa tom kajlom, pitam se moze li pomicanje u nekoj drugoj mjeri uzrokovati pojacanje na nesto visim okretajima, odnosno gdje skut ima najvecu snagu iako, posto imam serijski remen koji kada se zagrije inace uzrokuje manjak okretaj apri punom gasu, a nakon stavljanja kajle ja rupu jos nisam primjetio.
Isprobano pomeranje paljenja na ranije pomicanjem ploce namotaja i prvi utisci su vise nego povoljni Posto je Slow bio prvi samo sam ga kopirao mada sam sve spremio za probu jos zimus al mi se nije dalo da i to probam...Dizna ide obavezno veca 3-4br...
kako znas koliko je pomak u ° posto si pomjerao paljenje
@SRAD jel bi ja dobio šta s tom kajlom ali bez diranja timinga frge il bilo čega.znači da je stavim samo.ne vrti mi se bajk baš puno.setup je u avataru.